Battlefield 1 Premium Pass este acum disponibil gratuit tuturor

- 266 vizualizari

Battlefield 1 Premium Pass este acum disponibil gratuit tuturor

             Electronic Arts și DICE dau gratuit Premium Pass pentru Battlefield 1. De acum și până pe 18 septembrie, puteți să achiziționați copia gratuită a acestui add-on și să o păstrați pentru totdeauna.

            Premium Pass de la Battlefield 1 include noi hărți multiplayer, 20 de arme noi și unelte unice. Mai mult, aceasta include toate DLC-urile lansate anterior: They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides and Apocalypse.

battlefield1premiumpass

           Cu alte cuvinte, chiar daca nu mai jucați în Battlefield 1, aceasta este o ofertă pe care nu trebuie să o pierdeți. Pentru a vă achiziționa add-on-ul, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați spre Xbox Store și să căutați “Battlefield 1 Premium Pass” sau faceți click pe link-ul direct – Xbox One: Battlefield 1 Premium Pass.

            Pentru PS4 și PC prețul a fost deja modificat (PS4: Battlefield 1 Premium Pass, PC: Battlefield 1 Premium Pass), așa că asigurați-vă că prețul a fost modificat și pentru Xbox înainte de a efectua cumpărarea sau veți fi taxat la prețul integral.