Campionate si concursuri

 • Înscrierea s-a terminat !

  Giveaway 1 Month EA Access

  XboxRomania oferă gratuit un cod digital pentru 1 Month EA Access.

  Extragerea 1 – nu a fost validat de către participant.

  Extragerea 2 – nu a fost validat de către participant.

  Extragerea 3 – În curs de validare….

 • Prticipanți înscriți la concursul “Giveaway 1 Month EA Access”

  Actualizat: 09-02-2019 la 12:57

  1. Gherasim Vlad-Alexandru
  2. Ranga Matei-Stefan
  3. Adrian Ilioiu
  4. Dumitru Dan
  5. Lucian Răpcău
  6. Császár Erika
  7. Togan cosmin
  8. Pop Buteanu Iosif
  9. Olteanu Razvan
  10. Lucian Podaru
  11. Dinu Alexandru
  12. Bodog Sergiu
  13. Milea Razvan
  14. Pavel Daniel
  15. Albert Postolache
  16. Mihai Gheaus
  17. Danut Ciolte
  18. Alex Gusatu
  19. Panaitescu Gabriel
  20. Stan Claudiu
  21. bogdan iinut
  22. Florea marius
  23. Gabriel dumitrascu
  24. Teleman Elena Iuliana
  25. Forna Mihai
  26. Miclea Cristi
  27. BOCZOR DANIEL
  28. Patru Florin Daniel
  29. Plesa Maricel
  30. Fulicea Ovidiu Cristian
  31. Ban iulian
  32. Bica Valentin
  33. Ilie Andrei
  34. Toth Emil
  35. MATEI GAGENOIU
  36. Badea Ioan Madalin
  37. Preda Daniel
  38. Dumitrache Gabriel
  39. Cristina Colisnicencu
  40. Gebu Ionuț
  41. Eftimie Gabriel
  42. Gherghisan Mihai-Cornel
  43. Szanto zsolt
  44. Mija Iulian Adrian
  45. Ervin Bartha
  46. Sutu Andrei
  47. mirel asan
  48. Florin Stefan
  49. Munteanu Robert
  50. Dalganu Andrei
  51. Toma Daniel
  52. Adrian Prentu
  53. Cristi Blendea
  54. Dan Hirlauanu
  55. POSTU OVIDIU RADU
  56. Moroiu Matei
  57. bevardi cristian
  58. Visan Alexandru
  59. Radu Andrei
  60. mihai adrian achitei
  61. Molnar Norbert
  62. Rosu Iulian
  63. Vasile Aurelia Victoria
  64. Vasile George
  65. Voicu Florin
  66. BicaValentin
  67. Raluca Dancu
  68. Daniela Florea
  69. Cosmin Florea
  70. Negrau Radu Horia
  71. Mihai Ticu
  72. Vas Tamas
  73. Alin Martineacu
  74. Margin Adrian
  75. Vlasceanu Stefan
  76. Bibire Mihai Alexandru
  77. Likely Done
  78. Fatu Andrei
  79. Craciunescu Vasy
  80. periclie vladimir catalin
  81. Grigorescu Erik
  82. BOT MARIUS
  83. Mihai Daniel
  84. Tudor Georgian Cosmin
  85. Alex Usurelu
  86. Trascu Andrei

 • Regulament concurs “Giveaway 1 Month EA Access”

  1. Descriere concurs:Giveaway 1 Month EA Access” începe sâmbătă, 19 ianuarie 2019 și înscrierea se termină sâmbătă, 2 februarie 2019 – la ora 10:00. Prin participarea la concurs, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte regulile concursului și deciziile XboxRomania.ro (Sponsor și Organizator), care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Organizatorul este responsabil de colectarea, transmiterea și procesarea înregistrărilor și administrarea generală a concursului. Oferta este deschisă tuturor țărilor și tuturor celor care au o adresa e email validă.
   Participarea la concurs este gratuită (nu este condiționata de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe).
  2. Selectarea câștigătorului: Câștigătorul “Giveaway 1 Month EA Access” va fi selectat aleatoriu cu ajutorul https://www.random.org/ dintre toate intrările eligibile primite în timpul perioadei de înscriere. Desemnarea aleatorie va fi efectuată în termen de 24 de ore de la data finalizării înscrierii. Câștigătorul extragerii va fi anunțat prin e-mail și pe pagina www.xboxromania.ro. Câștigătorul trebuie să răspundă prin e-mail în termen de 72 de ore de la terminarea înscrierilor pentru a intra în posesia premiului. Orice notificare câștigătoare care nu a fost returnată în termenul stabilit mai sus va duce la pierderea premiului și se va efectua o noua extragere. Câștigătorul premiului va fi înștiințat să returneze un email cu: numele, prenumele și localitatea; pentru a fi publicate pe lista câștigătorilor.
  3. Premiul: 1 Month EA Access. Sponsorul va cumpăra premiul și îl va trimite la câștigător. Se va acorda doar un premiu pe persoană. Nerespectarea regulilor va duce la pierderea premiului.
  4. Înscriere online: Introduceți datele de participare în timpul perioadei de promovare online, prin semnarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa http://www.xboxromania.ro/campionate-si-concursuri/. Înscrierile automate sau robotizate trimise de persoane sau organizații vor fi descalificate. Orice încercare a unui participant de a obține mai multe formulare de înscriere cu aceeași adresă de email va fi eliminat din concurs. Eligibilitatea finală pentru acordarea premiului este supusă verificării.
  5. Confidențialitate: Toți participanții admit că, dacă aceștia sunt aleși câștigători, anumite informații personale (numele, prenumele și localitatea) vor fi publicate pe lista câștigătorilor. Toate informațiile personale transmise în timpul însrierii la Giveaway vor fi înregistrate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro). Xboxromania va colecta informațiile personale ale participanților doar pentru a putea efectua extragerea câștigătorului. Numele și prenumele vor fi afișate pe pagina de concurs cu scopul de a fi făcut public numărul de participanți la concurs.
  6. Limitarea răspunderii: XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nici o informație incorectă sau inexactă, provocată de utilizatorii site-ului web sau de oricare dintre echipamentele sau programele asociate sau utilizate în Giveaway sau de orice eroare tehnică sau umană care poate apărea în procesarea înregistrării la Giveaway. XboxRomania.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru nici o corespondență greșită sau pierdută sau orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere de operare sau transmitere. XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a sistemelor online, a serverelor sau a furnizorilor, a echipamentelor informatice, inclusiv vătămarea sau deteriorarea computerului participantului. În cazul în care, din orice motiv, Giveaway nu este capabil să ruleze așa cum a fost planificat, incluzând infecții cauzate de viruși de calculator, manipulare frauduloasă, intervenție neautorizată, fraudă, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze dincolo de controlul xboxromania.ro, care corupe sau afectează administrația, , corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a Giveaway-ului, atunci xboxromania.ro își rezervă dreptul, de a anula, modifica sau suspenda Giveaway-ul. În cazul unui litigiu – problemele vor fi rezolvate pe cale amiabilîă.
  7. Sponsor:Giveaway 1 Month EA Access” este sponsorizat de administratorul site-ului xboxromania.ro
  8. Nume, prenume și email: Participanții confirmă faptul că își furnizează numele,prenumele de contact și adresa de e-mail pentru a fi contactați cu privire la detaliile oferite, inclusiv anunțurile câștigătoare. Prin înscrierea dvs. sunteți, de asemenea, de acord ca acestea să fie stocate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro) și utilizate doar cu scopul extragerii câștigătorului (nu abonare la Newsletter)

  Legislația actuală nu impune un regulament de concurs și nici alte obligații specifice (ținând cont că nu este condiționată de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe). Cu toate acestea, este recomandat ca acest concurs să se desfășoare după un regulament scris și disponibil în pagina de concurs, pentru a evita eventuale acuzații.

   

 •  

  Campionate
  Campionat FIFA 18 Xbox One – Editia II Terminat
  Campionat FIFA 18 Xbox One – Editia I Terminat
  Campionat FIFA 17 Xbox One Terminat

  Concursuri

  Concurs “Giveaway 1 Month EA Access”

  XboxRomania oferă gratuit un cod digital pentru 1 Month EA Access

  Terminat

  Nr. participanți: 86

  Câștigător: În curs de validare – Extragerea 3…..


  Concurs “Giveaway 1 Month Xbox Game Pass”

  XboxRomania oferă gratuit un cod digital pentru 1 Month Xbox Game Pass

  Terminat

  Nr. participanți: 94

  Câștigător: Popa Claudia-Anamaria, Timișoara

   

  Terminat
  Terminat