Ce inseamna Xbox Live Gold

Ce inseamna Xbox Live Gold

           Visul fiecarui jucator Xbox este sa se joace cu alti jucatori sau prieteni online. Xbox Live este dezvoltat de Microsoft pentru a permite utilizatorilor de console Xbox sa se bucure de competitia online si sa se joace cu prietenii online cu usurinta. Serviciile Xbox Live online sunt disponibile cu pentru Xbox 360 si Xbox One.


Cum se conecteaza Xbox-ul meu la Xbox live ?

           Conectarea la Xbox Live este usoara si simpla. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza conexiunea wireless sau prin fir pentru a efectua conexiunea.

           Conexiune prin cablu – este sigura si mai sigura pentru Xbox live. Pentru a utiliza conexiunea prin cablu, aveti nevoie de un cablu de retea pentru a conecta consola Xbox la o sursa de server pentru internet (ar putea fi modem sau router).

            Conexiune fără fir – pentru procesul de conectare fara fir (wireless), nu utilizati cabluri pentru a va conecta consola la serviciul online. Conexiunea wireless va permite sa mutati consola departe de router. Aceasta conexiune nu este la fel de sigura ca cea prin cablu (o retea wireless poate fi sparta, viteza este mai mica fata de cea prin fir).

Ce este Xbox Live ?

         Xbox Live este disponibil sub doua forme: Xbox Live Free si Xbox Live Gold
Xbox Live Free – dupa cum suna este un serviciu oferit gratuit de cei de la Microsoft. Minusul major este ca acest abonament gratuit nu iti da posibilitatea de a juca online.
Xbox Live Gold – este un abonamentul care se plateste si iti ofera mult mai multe beneficii, cum ar fi: posibilitatea de a juca online, jocuri gratuite in fiecare luna prin Game with Gold, demo-uri gratuite, aplicatii speciale pentru a asculta servicii de radio si muzica, etc.

         Abonamentul Xbox Live Gold se gaseste in mai multe variante: valabil o luna (1 Month) , valabil 3 luni (3 Months), valabil 6 luni (6 Months) si valabil 12 luni (12 Months).

De unde cumpar Xbox Live Gold ?

        Sunt multe site-uri care ofera aceste abonamente, dar la preturi diferite. Cel mai sigur si mai ieftin este cdkeys. Avezi mai jos oferta lor.

1 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

3 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360)

 

       Pentru a vedea cum activati abonamentul Xbox Live Gold in Romania aveti un tutorial aici.