Cum activezi Xbox Live Gold in Romania

Cum activezi Xbox Live Gold in Romania

            Cum in Romania nu exista seviciul Xbox Live, utilizatorii de console Microsoft trebuie sa foloseasca diferite metode pentru a activa abonamentul Xbox Live Gold. Ca sa activezi acest  abonament in primul rand trebuie sa cumperi codul, care il poti cumpara de pe diferite site-uri sau chiar cu consola, din Xbox Store. Cea mai ieftina metoda este sa cumperi de pe un site care distribuie astfel de coduri, recomandam site-ul cdkeys.com. Dupa ce ati obtinut codul trebuie sa il activezi. Activarea acestui abonament pentru unii este complicat iar pentru altii floare la ureche. Poti activa codul folosind mai multe metode: de pe consola, de pe PC sau de pe telefonul mobil cu android.

           De pe consola ar fi foarte simplu, doar te duci la Store – selectezi Redeem Code – introduci codul si gata, ai Xbox Live Gold, dar cum astia de la Xbox sunt cu ochii pe noi, iti trantesc o eroare de genu’ “Something went wrong” si te face sa ataci metoda de ascundere in spatele unui IP.

           Ca sa poti activa codul de pe PC sau de pe telefonul mobil trebuie sa folosesti diferite programe pentru a schimba IP-ul, ca sa vada cei de la Xbox ca esti in regiune pe care ai contul facut (recomandat este US sau UK).

          Pentru telefon poti folosesti un program care se numeste VyprVPN, pe care il gasesti gratuit in Play Store. Il dowlodezi, schimbi IP-ul pe ce regiune ai contul si apoi intri cu browserul telefonului pe contul Microsoft, te duci la Redeem Code si introduci codul.VyprVPN

         Pentru PC exista mai multe programe sau add-on-uri la browsere prin care poti schimba IP-ul. Un tutorial mai amanuntit cum sa schimbi IP-ul la PC il gasiti aici. Acelasi lucru faceti si pe PC, schimbati ip-ul, intri pe contul Microsoft, te duci Redeem Code si introduci codul.

         Daca aveți nelămuriri sau nu vă descurcați folosiți chatul de mai jos