Cum sa creezi cont Xbox Live

Cum să creezi cont Xbox Live

             Cand achiziționati o consola si o porniți pentru prima data o sa va ceară sa va autentificați cu un cont Microsoft sau să creeați unul. De preferat este sa creeați unul nou, numai pentru Xbox. Cand il veți creea o sa vă ceară sa selectati regiunea, NU selectati Romania (în Romania nu exista serviciul Xbox Live), selectați US sau UK. Daca ați selectat Romania puteți să schimbați regiunea dupa 3 luni, ca în pozele de mai jos.

Daca selectati US preturile vor fi in $ (dolari), daca selectati UK prețurile vor fi in £ (lire), de ex: FIFA 17 costa 49$ în Xbox Store daca ai contul pe US şi 49£ daca ai contul pe UK. Daca facem calculul in RON ieşim în avantaj daca avem contul pe regiunea US. În ambele cazuri vă trebuie o adresa valida, puteți sa treceți adresa de la un hotel sau restaurant din regiunea pe care o alegeti. Cand cumparați de pe internet dupa site-urile specializate în furnizare de coduri (jocuri, abonamente, etc) să vă uitați ca acestea să fie “Region Free” sau regiunea aleasă de d-voastra, pentru că daca cumpărați un cod pentru o altă regiune, diferită de cea a contului d-voastra, acesta nu va funcționa.

               Ca să puteţi cumpăra direct din Xbox Store US, cea mai simplă metodă este sa o faceți cu PC-ul sau un telefon mobil cu sistemul de operare “Android”. Pentru ambele variante trebuie să folosiți un program care sa va aloce un IP pentru regiunea respectivă, OpenVPN pentru toate browser-ele de pe PC si VyprVPN pentru Android. Puteți sa folosiți și plugin-uri (add-ons) pentru anumite browsere (de ex: AnonymoX-pentru Mozila – Firefox, ZenMate – pentru Chrome,etc.)

 

Screenshot

Dupe ce ați schimbat IP-ul pentru regiunea aleasă puteți sa intrați pe site și sa cumparați ce doriți din Xbox Store.

 

Update 13 septembrie 2017: Daca nu va merge sa cumparati cu cardul direct din Store puteti sa folositi varianta asta.

Dacă aveți nelămuriri sau doriți mai multe informații puteți utiliza chatul de mai jos