EA a pierdut 3 miliarde de dolari in actiuni dupa scandalul cu STAR WARS BATTLEFRONT 2

- 102 vizualizari

EA a pierdut 3 miliarde de dolari in actiuni dupa scandalul cu STAR WARS BATTLEFRONT 2

        Star wars

          De cand a inceput scandalul legat de microtranzactiile din NFS PAYBACK si STAR WARS BATTLEFRONT 2, actiunile companiei au scazut continuu, valoarea acestora scanzand cu peste 8 procente sau peste 3,1 miliarde de dolari.

         Cred ca este pentru prima oara in aceasta industrie cand o companie ajunge sa piarda bani (si ce suma de bani), doar pentru ca a lansat un joc. Pierderile sunt uriase pentru corporatie, mai ales ca fiecare joc lansat de EA din acest an, a primit recenzii proaste si vanzari sub asteptari. Ca sa va faceti o idee, MASS EFFECT ANDROMEDA a ajuns in aproximativ 6 luni sa faca parte din Vault Games – EA ACCESS, NFS PAYBACK a primit o reducere de 35% la doar 2 saptamani de la lansare, iar STAR WARS BATTLEFRONT 2 (jocul care trebuia sa aduca echilibru in FORTA), i-a uscat de 3 miliarde de dolari si probabil va ajunge in maxim 3 luni in programul EA ACCESS.

         Si inchei postarea cu un citat din OBI-WAN KENOBI, care se potriveste foarte bine in acest scandal :

”You were the Chosen One! You were supposed to destroy the Sith, not join them. You were supposed to bring balance to the force, not leave it in darkness.”