Joacă gratuit Overwatch 20-26 noiembrie pe Xbox One

- 138 vizualizari

Joacă gratuit Overwatch 20-26 noiembrie pe Xbox One

         Overwatch Free Trial

         Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a deveni un agent Overwatch. Dacă sunteți gata să vă alăturați prietenilor în acest joc, acum aveți șansa.

         Perioada gratuită pentru Overwatch va începe pe 20 noiembrie la ora 11:00 am PST și se va încheia pe 26 noiembrie la ora 11:59 pm PST. Această ofertă este valabilă în toate regiunile acceptate pe Xbox One. Pentru a vedea când acest Free Trial va intra live în regiunea dvs., consultați ghidurile de referință de mai jos:

EUROPE: THE AMERICAS: ASIA:
19:00 GMT on Nov 20 11:00 a.m. PST on Nov 20 3:00 a.m. CST on Nov 21
20:00 CET on Nov 20 1:00 p.m. MDT on Nov 20 4:00 a.m. KST on Nov 21
21:00 MSK on Nov 20 2:00 p.m. CDT on Nov 20 4:00 a.m. JST on Nov 21
3:00 p.m. AST on Nov 20
2:00 p.m. EDT on Nov 20
5:00 p.m. BRST on Nov 20
4:30 p.m. NDT on Nov 20
3:00 a.m. SGT on Nov 21
6:00 a.m. AEDT on Nov 21
8:00 a.m. NZST on Nov 21

         Toți proprietarii Xbox One care sunt membrii Xbox Live Gold vor putea să descarce și să testeze Overwatch GRATUIT în această perioadă – nu sunt necesare coduri de înscriere!

         Ghid instalare:
Pasul 1: Porniți Xbox One și conectați-vă la contul dvs. Xbox Live.
Pasul 2: Mergeți la Xbox One Store, apoi selectați ” Search “.
Pasul 3: În câmpul de căutare, tastați “Overwatch”.
Pasul 4: Selectați “Overwatch: Origins Edition” din rezultatele căutării și apoi faceți clic pe “Free Trial”.
Pasul 5: Odată ce procesul de descărcare și instalare este complet, faceți clic pe “Lansare” pentru a începe!
Sursa: playoverwatch.com

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată nici un semn de încetinire.