Shadow of the Tomb Raider – anunțat oficial

- 154 vizualizari

Shadow of the Tomb Raider – anunțat oficial

          Shadow of the Tomb Raider s-a zvonit de mult. La Gamescom 2015, șeful Square Enix Phil Rogers a lăsat să se înțeleagă că un al treilea titlu din serie ar putea fi în curs de desfășurare. După aceea, titlul “Shadow of the Tomb Raider” a fost văzut într-o prezentare PowerPoint. Square Enix a confirmat apoi un al treilea joc în decembrie anul trecut, dar nu a spus nimic altceva la vremea respectivă. În cele din urmă, data și data lansării au fost scoase recent pe site-ul oficial al site-ului Tomb Raider.
          După acestă serie de zvonuri și scurgeri, Square Enix a confirmat în cele din urmă că următorul joc Lara Croft va fi Shadow of the Tomb Raider și va fi lansat pe 14 septembrie. Prețul jocului pentru Xbox One fiind în jur de 69,99€.

         Square Enix spune că jocul va fi “momentul definitoriu când Lara Croft devine Tomb Raider”, dar încă sunt puține detalii despre proiect. Dezvăluirea completă va avea loc pe data de 27 aprilie, dar până atunci puteți să o vedeți de astăzi pe Lara (Alicia Vikander) în filmul Tomb Raider.