The Crew 2 are o dată de lansare

- 173 vizualizari

The Crew 2 are o dată de lansare

         Ei bine, este vorba doar de timp. Ubisoft a anunțat în cele din urmă ziua când The Crew 2 va fi disponibil, iar acesta zi este 29 iunie 2018 și prețul pentru varianta standard fiind 59,99 $.

         Dezvoltat de Ivory Tower, un studio din Lyon (Franța), The Crew 2 va lăsa jucătorii să experimenteze o hartă complet reproiectată, din SUA. De la coastă până la coastă, șoferii vor explora America și vor concura pentru a deveni cel mai mare campion suprem, colectând o mare varietate de mașini exotice, biciclete, bărci și avioane. Aceștia vor găsi provocări și inspirație în rândul a patru familii diferite: curse de stradă, off-road, pro-racing și freestyle și vor primi un set larg de opțiuni printre o gamă largă de tipuri de vehicule.

        Ubisoft a dezvăluit și The Crew 2 Motor Edition. Această versiune a jocului va costa 110$ și va permite fanilor să obțină jocul cu trei zile mai devreme, adica pe 26 iunie.

The Crew

        În cele din urmă, puteți să vă îndreptați către site-ul The Crew al Ubisoft, chiar aici, pentru a obține o șansă de a juca Beta Crew 2.

Sursa:https://thecrew-game.ubisoft.com