Ubisoft: Steep: Road to the Olympics – Open Beta din 28 noiembrie

- 116 vizualizari

Ubisoft: Steep: Road to the Olympics – Open Beta din 28 noiembrie

         Ubisoft a lansat astazi sesiunea Open Beta a noului joc Steep: Road to the Olympics. Varianta va fi disponibila incepand de astazi, 28 noiembrie 2017 (ora 19:00), si pana pe 4 decembrie. Acest Open Beta se poate descarca din Microsoft Store si va putea fi testata de toti jucatorii, atat pe consolele PlayStation 4 si Xbox One, precum si pe PC. Utilizatorii de PS4 Pro si Xbox One X vor beneficia de imbunatatiri grafice ale jocului.

        Cei care il testeaza vor putea participa la cinci probe: doua pe harta din Coreea de Sud (Downhill si Big Air), restul pe harta Japoniei (snowboard si wingsuit). Jucatorii vor avea acces si sa exploreze o portiune din harta Japoniei.

        La sfarsitul perioadei de beta, cel care va termina in fruntea leaderboard-ului pentru proba Downhill va obtine un premiu: un bilet pentru Jocurile Olimpice de Iarna ce vor avea loc în Coreea de Sud – 2018.

        Varianta full a jocului va fi lasata dupa terminarea perioadei beta (5 decembrie 2017) si va fi disponibila pentru Xbox One, PS4 si PC.

Votează acest articol
Please wait...