World War Z va fi lansat în 2019

- 355 vizualizari

World War Z va fi lansat în 2019

         Dezvoltatorul independent, Saber Interactive, a anuntat World War Z, un nou joc de cooperare cu patru jucatori inspirat de franciza filmului blockbuster Paramount Pictures. Cu razboaie masive de zombi care isi cauta prada vie, World War Z este in productie pentru sistemul de divertisment Xbox One, PlayStation®4 si Windows PC.
         “World War Z este un nume sinonim cu teama si actiunea care loveste inimile si suntem incantati sa capturati in final aceasta energie intr-o experienta rapida si groaznica in acelasi timp, conceputa special pentru console moderne si PC“, a declarat Matt Karch, CEO al Saber Interactive.
         Campania de co-op a World War Z se axeaza pe misiuni unice ale supravietuitorilor din intreaga lume, inclusiv in New York, Moscova si Ierusalim. Utilizati capcanele, barierele si mediul inconjurator in mod strategic pentru a ramane in viata  in timp ce dezlantuiti o forta de foc cu o varietate de arme pe o hoarda nemilosa de strigoi.


        World War Z este de asteptat sa apara in 2019. Pentru mai multe informatii sau cum se dezvolta jocul, va rugăm sa vizitati www.WWZGame.com
 

Aprecieri: 5.0/5. din 1 voturi.
Please wait...