Xbox Design Lab va fi disponibil in peste 20 de tari europene incepand cu 22 august

- 259 vizualizari

Xbox Design Lab va fi disponibil in peste 20 de tari europene incepand cu 22 august

         Desi cei din America de Nord au avut posibilitatea de a-si personaliza controlerul de la Xbox One de cateva ori, programul a fost extins apoi doar in Anglia, Franta si Germania. Astazi la Gamescom 2017, Microsoft a anuntat ca Xbox Design Lab va veni in peste 20 de tari din Europa.

Xbox Design Lab

       Incepand cu data de 22 august, proprietarii Xbox din Austria, Belgia, Danemarca, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania și Suedia – vor putea comanda on-line controler personalizat online. Mai mult, site-urile web ale Uniunii Europene din tarile mentionate mai sus vor permite transportul catre Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Grecia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Romania, Slovacia si Slovenia.

       Aceasta inseamna ca si mai multi oameni vor avea acces la un controler personalizat, permitandu-i sa se exprime si sa creeze ceva de-al lor. Impreuna cu anuntul de expansiune, Microsoft a declarat, de asemenea, ca a deschis precomenzi pentru Xbox One X, incepand cu o varianta speciala – editie limitata numita Project Scorpio Edition, pretul acesteia fiind 499$ si o puteti achizitiona din magazinul Microsoft.

Sursa: Xbox via Xbox (Twitter) | Image via Xbox Design Lab

Votează acest articol
Please wait...