A fost lansată aplicația Xbox DVR Mobile

A fost lansată aplicația Xbox DVR Mobile

         Xbox DVR a fost site-ul premieră pentru capturile (foto, video) de pe Xbox, permițând jucătorilor să împărtășească screenshot-urile și clipurile video capturate în timpul jocului.
           De la 1 ianuarie puteți gestiona capturile dvs. Xbox prin intermediul aplicației mobile Xbox DVR Mobile, o aplicație oficială Xbox DVR pentru dispozitive iOS și Android, cu scopul de a oferi aceleași servicii în deplasare. Site-ul oficial oferă în continuare mai multe caracteristici decât aplicația, deși diferențele ar trebui să fie atenuate pe parcurs ce aplicația se va actualiza.

XboxDVRMobile
           Cu această aplicație puteți să:
– editați clipurile (și, în curând, capturile de ecran) cu efecte profesionale, apoi descărcați sau distribuiți capodopera finală
– descărcați clipurile pentru vizionarea offline și copierea acestora
– vizualizați cu ușurință toate clipurile și capturile de ecran ale prietenilor dvs. de pe Xbox

           Aplicația poate fi descărcata din Play Store pentru Android și din App Store pentru iOS.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.