Abonamentul Xbox Game Pass PC se scumpește

Începând de săptămâna viitoare, Xbox Game Pass pentru PC va termina perioada Beta. Ieșirea din perioada Beta vine cu o modificare de preț pentru acest serviciu: Xbox Game Pass pentru PC va costa mai mult!

Prețul promoțional în perioada Beta (4,99$) va fi majorat la 9,99$, egal cu prețul serviciului platit pe consolele Microsoft.

Chiar daca prețul acestui abonament pentru PC se scumpește, abonații vor primi ceva în schimb: EA Play. Conform promisiunii celor de la Microsoft, serviciul Xbox Game Pass va include, începând cu perioada sărbătorilor de iarnă ale acestui an, acces la abonamentul EA Play.


Deci pe lângă colecția de peste 100 de jocuri incluse în abonamentul pentru PC, utilizatorii vor avea la dispoziție și lista “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, precum Need for Speed Heat, Titanfall 2, etc. Pe lângă jocurile disponibile în Vault, EA Play oferă o reducere de 10% pentru orice achiziție digitală a jocurilor sau a DLC-urilor EA.

De asemenea, abonații la Xbox Game Pass pentru PC, implicit și la EA Play, vor avea acces la noile apariții marca EA cu o săptămână înainte de lansare, sub forma unor versiuni trial limitate ca timp de joc (deobicei 10 ore).

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.