Abonamentul Xbox Game Pass Ultimate: Tot ce trebuie să știți

            Anunțat inițial din aprilie 2019, noul abonament Xbox Game Pass Ultimate este următoarul abonament popular al lui Microsoft. Una dintre cererile mari de la utilizatorii Xbox a fost un singur abonament care să combină abonamentele Game Pass și Xbox Live Gold. Exact acest lucru este Xbox Game Pass Ultimate.

  • Ce este exact Xbox Ultimate?

         Xbox Game Pass Ultimate este combinația a două abonamente: Xbox Game Pass (Xbox/PC) și Xbox Live Gold. Abonații la Ultimate vor avea acces la cele două abonamamente în schimbul unei taxe lunare. În plus, noul Xbox Game Pass pentru PC va fi și el inclus în Game Pass Ultimate, adică veți avea acces și pe PC.

Xbox Game Pass este serviciul de abonare al Microsoft care oferă acces complet la peste 200 de jocuri. Puteți să le descărcați în consola dvs. pentru a le juca integral atâta timp cât sunteți abonat sau titlurile în cauză rămân în biblioteca abonamentului. Dacă un titlu din Game Pass acceptă Xbox Play Anywhere, aveți acces și la redarea acestora pe PC.

Xbox Live Gold vă următoarele avantaje:

– accesul la multiplayer online în orice joc Xbox One, dacă doriți să jucați cu prietenii aveți nevoie de Gold;

– vă oferă și patru jocuri gratuite în fiecare lună, două titluri Xbox One și două titluri Xbox 360 care sunt compatibile și cu Xbox One;

abonații Gold beneficiază de reduceri exclusive în fiecare săptămână pentru anumite jocuri din magazinul Microsoft (Deals With Gold), precum și reduceri suplimentare în perioada sărbătorilor de iarnă, de Paște, etc.

             Xbox Game Pass Ultimate oferă acces la toate acestea sub un singur abonament și dacă alegeți să cumpărați orice joc pe care îl jucați din Game Pass Ultimate, veți primi o reducere de 10%.

  • Cât costă Xbox Game Pass Ultimate?

Prețurile confirmate pentru USA sunt de 14,99 USD pe lună, dar prețurile din anumite regiuni pot varia.

  • Unde este disponibil Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate este disponibil pe toate piețele curente ale abonamentelor Xbox Game Pass și Xbox Live Gold.

  • Cum obțineți Xbox Game Pass Ultimate?

Foarte ușor. Pur și simplu vizitați magazinul Microsoft din contul pe care doriți să îl conectați la Game Pass Ultimate și cumpărați abonamentul sau cumpărați de pe cdkeys.

xboxgamepassultimate3month
€ 17.19

Când achizitionați Xbox Game Pass Ultimate, orice alt abonament (dintre cele două) activ este migrat și este automat anulat.

  • Ce se întâmplă dacă aveți deja abonamente active în contul dvs.?

În timpul perioadei de testare, Microsoft a onorat luni preplătite Xbox Game Pass și Live Gold cu luni gratuite de Ultimate.

 

Lista jocurilor incluse în Xbox game Pass Ultimate (Xbox/PC) o puteți vizualiza aici.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.