Actualizarea finală a conținutului Battlefield V este acum live pe Xbox One

- 98 vizualizari

Update de 8,8 GB

EA a dezvăluit în aprilie că Battlefield V va primi ultima sa actualizare majoră în această vară, iar acum este disponibil pentru descărcare pe Xbox One. Actualizarea adaugă două hărți, nouă arme noi, șase vehicule noi, cinci gadgeturi noi și trei tipuri de grenade noi.

Mai mult, jucătorii care descarcă și se autentifică pe Battlefield V în următoarele săptămâni vor primi ca recompense noile arme, gadgeturi și grenade ale actualizării și multe altele.

Noua actualizare are o dimensiune de 8,8 GB pe Xbox One și este gata de descărcat chiar acum. Notele complete ale acestui update sunt disponibile pe site-ul oficial, inclusiv îmbunătățiri și remedieri ale jocului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.