Actualizarea sistemului Xbox One din aprilie este online

Actualizarea sistemului Xbox One din aprilie este online

           Microsoft a lansat actualizarea din aprilie a sistemului de pe Xbox One. Update-ul firmware-ului Xbox One din aprilie are versiunea oficială OS 10.0.18362.2018 (19h1_release_xbox_dev_1904.190410-1845) și este de aproximativ 700 MB. Acesta implementează anumite caracteristici, cum ar fi capacitatea de a face un restart la consola.

           Xbox One April Update System Changelog: Care sunt noile caracteristici?

           După cum am scris mai sus, această actualizare din aprilie implementează capacitatea de a efectua o repornire completă de sistem pe consola. Puteți face acest lucru prin menținerea butonului Xbox apăsat pe controler pentru a accesa meniul de alimentare. Odată ce deschideți meniul, puteți alege opțiunea de repornire pentru a obține un boot curat pentru Xbox One.

         Printre celelalte adăugări aduse actualizării firmware-ului pentru Xbox One din aprilie se numără și o opțiune mai ușoară de dezinstalare în tabloul de bord al jocurilor.

UpdateXboxAprilie2019

          Se pare că Microsoft se concentrează mai mult pe realizarea de modificări mai mici, dar mult mai solicitate de către utilizatori. Acestă actualizare nu pare să facă multe implementări spre deosebire de actualizarea firmware-ului anterior, care a îmbunătățit performanțele 4K, însă nu este o actualizare rea per ansamblu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.