Actualizarea Xbox aduce preinstalarea la Game Pass

- 170 vizualizari

Descărcați jocul înainte de data lansării

Actualizarea Xbox aduce preinstalarea la Game Pass

Începând de astăzi, membrii Xbox Game Pass pot preinstala anumite jocuri, înainte ca acestea să fie introduse în abonament. Această opțiune se datorează noii actualizări lansată pentru Xbox One, Xbox Series X și Series S.

Pentru preinstalarea jocurilor Game Pass care vor apărea în curând, Microsoft ne informeză  faptul că nu toate jocurile din această secțiune vor avea capacități de preinstalare. Acestea fiind spuse, aplicația mobilă Game Pass permite jucătorilor să își seteze ca descărcarea să înceapă în minutul în care este disponibilă în librăria Game Pass.

Actualizarea adaugă și alte șase fundaluri dinamice, unele dintre acesta fiind considerate de Microsoft ca „omagii aduse generațiilor anterioare de console Xbox”, în timp ce altele sunt „bazate pe teme de profil populare”.

Începând de astăzi, cu noua actualizare vom beneficia și de noi etichete:

  • o etichetă Auto HDR ne va informa când această funcție este activă și funcționează;

  • o etichetă Optimized for Series X|S – jocurile optimizate pentru Xbox Series X și Series S vor purta insigna pe pictogramele lor, atât în ​​fila Games, cât și în Full Library.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.