Alte 5 jocuri vor părăsi Xbox Game Pass în august

- 358 vizualizari

Eliminate la sfârșitul lunii

Microsoft a mai dezvăluit încă cinci jocuri care vor fi eliminate din Xbox Game Pass în luna august, inclusiv unele titluri importante, cum ar fi Metro: Last Light Redux și Metal Gear Solid HD Edition: 2 și 3.

Titlu joc Platforma Data
Creature in the Well Xbox One, PC 31 august
Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut Xbox One 31 august
Metal Gear Solid HD Edition: 2 & 3 Xbox One 31 august
Metro: Last Light Redux Xbox One 31 august
The Jackbox Party Pack 3 Xbox One 31 august

Ca întotdeauna, aceste jocuri sunt acum disponibile pentru a fi achiziționate cu cel puțin 20% reducere pentru membrii Xbox Game Pass . Metal Gear Solid are aplicată o reducere de 50%, ca parte a Xbox Summer Sale.

 

Update:

Microsoft a dezvăluit încă câteva jocuri care vor părăsi Xbox Game Pass în viitorul apropiat și sunt ambele titluri importante. NBA 2K20 va pleca pe 1 septembrie, iar Red Dead Redemption 2 va fi eliminat cu o săptămână mai târziu, pe 7 septembrie.

No votes yet.
Please wait...
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.