Am câștigat Star Wars Jedi: Fallen Order

Am câștigat Star Wars Jedi: Fallen Order

          Astăzi am avut surpriza să primesc un mesaj pe REDDIT prin care eram anunțat că am câștigat un cod digital pentru varianta Deluxe a jocului STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER.
           Am participat la un GIVEAWAY pe Xbox Reddit și se pare că user-ul respectiv a ales commentul meu ca cel care merită premiul.

           În caz ca nu ați încercat XBOX REDDIT, este o comunitate a fanilor Xbox și locul de unde aflu majoritatea zvonurilor sau noutăților care apar pe comunitate. Practic și voi puteți posta acolo orice întrebare sau informație pentru comunitate, singura chestie e că trebuie să știți puțină engleză.

redditXboxRomania           Uneori, anumiți useri oferă GIVEAWAY-uri ce constau în diferite coduri digitale, uneori aceștia având coduri duplicate sau vor să împartășească anumite jocuri preferate cu alți fani ai comunității.
           Puteți încerca și voi să vizitați comunitatea Xbox de pe Reddit și să participați la diferite concursuri sau chiar postări de coduri, unde doar cei mai rapizi useri au parte de codurile oferite. Sau puteți încerca site-ul pentru a afla cele mai noi știri și zvonuri, mai ales că în 2020 vor urma foarte multe informații noi legate de viitorul consolei Xbox.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)