Aplicația Facebook Video este acum disponibilă pe Xbox One

- 405 vizualizari

Aplicația Facebook Video este acum disponibilă pe Xbox One

        Consolele de jocuri, cum ar fi Xbox One, sunt de fapt destinate jocurilor, însă pot fi folosite și ca media pentru alte activități de divertisment și de socializare. Astăzi, Xbox a anunțat oficial că aplicația Facebook Video este acum disponibilă pentru Xbox One!

Facebookvideo

        Aplicația Facebook Video este un instrument în care utilizatorii pot viziona videoclipuri încărcate pe Facebook. Acest lucru va fi similar cu alte site-uri de găzduire video, cum ar fi YouTube, unde utilizatorii pot căuta și găsi videoclipuri care au fost încărcate de către paginile pe care le-au urmărit sau de prietenii lor. Videoclipurile disponibile care vor fi afișate în feed vor fi bazate pe recentele lor interacțiuni, interese și preferințe personale pe Facebook.

        Odată cu lansarea aplicației Facebook Video, este de așteptat ca utilizatorii să petreacă mai mult timp cu consola în timpul perioadelor de pauză, în loc să se întoarcă la PC sau la televizor. Scopul aplicației Facebook Video este și de a oferi utilizatorilor confortul în funcție de nevoile lor.

 

Sursa:https://www.windowscentral.com/

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.