Aplicația Xbox Console Companion pentru Windows 10 este înlocuită

O noua aplicație Xbox pentru PC

Dacă utilizați (și actualizați) aplicația Xbox Console Companion pe computerul Windows 10, poate ați observat că afișează un mesaj nou. Acum vă solicită să descărcați „New Xbox app for Windows 10”, despre care se spune că înlocuiește Xbox Console Companion.
Aplicatie Xbox pe Windows 10„Noua aplicație Xbox” a fost utilizată anterior în principal pentru Xbox Game Pass în scopuri de PC, dar se pare că va prelua totul. De asemenea, se presupune că a primit o nouă actualizare bazată pe cadrul React Native framework, în urmă cu câteva zile (care anterior era disponibil în formă de test), ceea ce a dus la o aplicație care ocupă mai puțină memorie și o interfață mai rapidă pentru utilizatori.

    “Discover and download new games with Xbox Game Pass, see what your friends are playing, and chat with them across PC, mobile, and Xbox console. The new Xbox app is replacing the Xbox Console Companion. Download it today.”

Noua versiune a aplicației este 2005.1001.22.0 și poate fi descărcată din magazinul Microsoft.

Încă nu sunt sigur dacă unele dintre caracteristicile unice ale aplicației Console Companion, cum ar fi streamingul de pe consolă, se vor îndrepta către noua aplicație Xbox. Cu toate acestea, se presupune că Microsoft a început să testeze serviciul său de streaming Project xCloud pentru Windows 10 în luna martie (Windows Central), așa că presupunem că acesta va fi pus la dispoziția publicului în viitorul apropiat.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.