Apps pe Xbox – Cinci aplicații esențiale

Apps pe Xbox – Cinci aplicații esențiale

           Integrarea magazinului Windows cu Xbox a dus la o mulțime de aplicații pentru consolele noastre. Iată o listă cu cinci aplicații esențiale care îți vor îmbunătăți experiența Xbox.


1. Netflix

NetflixXbox

            OK, nicio surpriză și aproape nicio introducere nu este necesară. Este o bibliotecă de conținut curat și original. Dacă nu ați încercat Netflix, veți pierde totul de la Rick & Morty la Better Call Saul. Vrei să faci parte din acele conversații la birou despre Ozark? Începe de aici.
           Aplicația este gratuită, însă se aplică costurile de abonament. Există și și un Free trial, disponibil gratuit. Opțiunea 4K există, dar depinde de tine daca ai o consolă S sau X (și un televizor sau monitor de 4K). Pentru mai multe detalii click aici.

2. TrueAchievements

trueachievementsxbox

            Un magazin unic pentru vânătorii de achievement-uri. TrueAchievements nu doar detaliază realizările disponibile, ci oferă soluții comunitare de obținere a achievement-urilor. Practic aplicația TrueAchievements aduce cele mai bune caracteristici ale site-ului TrueAchievements direct în consola dumneavoastră, dar pentru a profita din plin de toate funcțiile aplicației, va trebui să vă înscrieți cu un cont TrueAchievements gratuit de la www.trueachievements.com
           Unii oameni o folosesc zilnic, unii sporadic, dar indiferent de tabara in care intrati, veti beneficia de utilizarea acesteia.
             Aplicația este complet gratuită.

3. Spotify

SpotifyXbox

           Spotify este pentru muzică ceea ce este Netflix pentru video. Cel mai cuprinzător serviciu de streaming audio din lume este disponibil și pe Xbox. Este o aplicație potrivită pentru ascultarea melodiilor în fundal, este foarte utilă în timpul acelor sesiuni lungi de FIFA, când nu mai poți suporta sunetul vocii lui Alan Smith în comentariu. Aplicația este gratuită, dar se aplică costurile de abonament. Există și un Free trial.

4. Media Player

MediaPlayerXbox

           Microsoft Media Player este o aplicație ușoară care vă permite să redați medii de pe dispozitive USB sau din rețeaua de acasă (DLNA). Programul susține aproape orice format de fișier pe care îl puteți arunca in el. Este simplu, eficient și face tot ce-i cereți cu minimul de agitație. Aplicația este gratuită.

5. Kodi

KodiXbox

            Kodi este de fapt o mare parte din istoria Xbox. Fost cunoscut sub numele de XBMC, a fost o parte integrantă a experienței OG Xbox. Acum este un media player și un centru de divertisment premiat, folosit pe milioane de dispozitive. Kodi este incredibil de flexibil și versatil datorită unei game largi de add-on-uri care îl transformă într-un DVR, permițăndu-i acestuia să ruleze din diferite surse, atat filme, cat si TV live. Pentru mai multe detalii click aici.
Aplicația este gratuită.

Extra:

MyTube

myTube

           Toată lumea folosește YouTube, corect? Adică, este atât de omniprezent încât nici nu puteam să o adaug pe lista celor mai importante cinci aplicații de mai sus. Dar ați știut că există alternative excelente cu funcționalități diferite? MyTube este cel mai bun din grup și această aplicație este actualizată frecvent și se îmbunătățește în mod constant. Doriți un sunet în fundal în timp ce utilizați o altă aplicație? YouTube nu va juca mingea, dar MyTube da. Există o mulțime de alte exemple, dar credeți-mă, aceasta merită cupărată (0,99$) și descărcată. Faceți o încercare, înainte de achiziție, pentru că există si varianta de trial gratuit, apoi reveniți pe YouTube daca nu vă mulțumește.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.