Asphalt 9: Legends este acum disponibil pe Xbox (Free-To-Play)

Dacă ați mai auzit de Asphalt 9: Legends înainte, probabil știți că este considerat unul dintre cele mai bune jocuri gratuite de pe Nintendo Switch, iar acum a făcut oficial saltul la Xbox One, Series X și Series S.

De asemenea, vine cu câteva caracteristici destul de interesante pentru proprietarii de Xbox, cu suport pentru rezoluție de până la 4K la 120 de cadre pe secundă pe Xbox Series X, împreună cu integrarea cross-play și cross-save cu jucătorii de pe Windows 10.

Jocul are restricții precum multe titluri gratuite (Free-To-Play), dar oferă o experiență de curse impresionantă, cu o listă extinsă de hypercar-uri reale, 70 de piste, un mod de carieră cu peste 60 de sezoane, 800 de curse și multe altele.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.