Asphalt 9 Legends vine în curând pe Xbox One și Xbox Series X / S

Asphalt 9 Legends vine în curând pe Xbox One și Xbox Series X S

Dezvoltatorul Gameloft a confirmat că popularul joc mobil Asphalt 9  face saltul la Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S în viitorul apropiat și va sprijini cross-play și cross-save cu jucătorii Windows 10.

Jocul de curse este disponibil în prezent pe PC, iOS, Android și până de curând a ajuns pe Nintendo Switch. Pe toate platformele, titlul este free-to-play, deci ne putem aștepta la același lucru și pentru versiunea Xbox.

Interesant despre Asphalt 9 este că, în ciuda faptului că este un joc care își are deja anii, încă arată foarte bine. Deci, vă bucurați de el pe oricare dintre platformele menționate anterior.

Se așteaptă ca Gameloft să îmbunătățească foarte mult unele lucruri în Asphalt 9 când va fi lansat pe Xbox Series X / S, precum și pe Xbox One. Este posibil să existe și un conținut exclusiv, așa cum sa întâmplat cu versiunea pentru Switch, unde am avut un vehicul cu culorile Joy-Cons.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.