Assassin’s Creed Valhalla: 33 de lucruri interesante

Știați sau nu știați?

         Noul joc Assassin’s Creed a fost anunțat oficial de către UBISOFT și de data aceasta vom intra în lumea vikingilor. Dupa ce primele zvonuri anunțau titlul de RAGNAROK pentru noul joc din serie, se pare că Assassin’s Creed Valhalla este numele viitorului joc al celei mai populare francize UBISOFT.

          Haideți să vedem în continuare 33 de lucruri despre Assassin’s Creed Valhalla:

 1. UBISOFT ne oferă din nou posibilitatea să alegem sexul personajului nostru. Exact ca în Assassin’s Creed Oddysey, putem juca cu un personaj masculin sau cu un personaj feminin.

 2. Numele personajului nostru va fi EIVOR – AIVAR , indiferent de alegerea pe care o facem în selectarea sexului personajului principal.

 3. EIVOR va avea o pasăre de companie, un element întâlnit și în alte jocuri Assassins Creed. În Valhala, personajul principal va avea un corb care îl va ajuta în misiunile sale.

 4. Jocul va introduce și sportul competitiv numit Flyting, un fel de Rap Battle în care va trebui să vă insultați adersarii.

 5. Vom putea să customizăm personajul principal, având posibilitatea de a ne alege coafura, tatuajele , hainele sau vopseau de război pe care o va avea personajul nostru în luptă.

 6. Avem acces la o gamă largă de arme și putem manevra majoritatea armelor în mâini diferite, având astfel posibilitatea de a lupta cu două arme diferite în același timp.

 7. Fiecare element de armură este unic, deci nu vom întâlni de mai multe ori armuri identice care ofera aceleasi statusuri.

 8. Puteți upgrada și modifica piesele de armură după bunul vostru plac și aveti posibilitatea de a juca cu o singură armură de la începutul jocului până la sfarsit, aceasta nefiind neapărat mai slabă decât armurile noi pe care le găsiți.

 9. Acțiunea jocului se va desfășura în Norvegia și în Anglia.

 10. Jocul pune la dispoziție 3 orașe diferite în care veți juca . Este vorba de Londra, Winchester și Jorvik.Assassin’sCreedValhallaArt2

 11. Pe parcursul jocului veți debloca noi abilități printr-ul skill tree asemănător jocurilor RPG.

 12. Personajul se va upgrada fie prin armuri și arme mai bune dar și prin skill-urile dobândite. Aivar nu va fi upgradat printr-un sistem de LEVEL UP ca în alte jocuri de acest gen.

 13. Sistemul de combat va fi cel mai brutal sistem prezent până acum într-un joc Assassin’s Creed, prezentând adevarata natură a luptătorilor vikingi.

 14. Personajul principal va avea acces și la scut, după ce acesta a fost absent în ultimul joc Assasin’s Creed.

 15. Deși aveți acces la Lama ascunsă specifică asasinilor, aruncarea topoarelor va fi o tehnică des intalnită în Assassin’s Creed Valhala.

 16. Inamicii voștri vor lupta folosind diferite tactici, aceștia având posibilitatea de a vă ataca prin suprindere sau de a organiza ambuscade.

 17. În acest joc veți putea merge în raiduri, încercând să cuceriți noi teritorii cu ajutorul unui vas de luptă viking.

 18. Nava voastră de luptă va fi vehiculul prin care vă veți deplasa între orașele disponibile în joc din Norvegia și Anglia.

 19. Nava voastră de luptă va avea un echipaj care va fi format din luptători vikingi pe care ii puteți recruta în echipa voastră și pe care ii puteți customiza pentru a fi echipați și a lupta în funcție de strategia voastră.

 20. Jocul va pune accent și pe un sistem de asalt în care va trebui să atacați fortificații bine păzite, împreună cu echipajul vostru.Assassin’sCreedValhallaArt

 21. Veți avea posibilitatea de a deține propriul sat care va fi de fapt baza voastră.

 22. Satul vostru va fi format din oamenii recrutați în clanul vostru.

 23. Puteți construi în satul vostru clădiri precum barăci, taverne, shop-uri sau fierării sau locuri în care vă puteți tatua.

 24. Jocul va include și decizii politice care pot fi luate prin linii de dialog, dar și prin organizarea de anumite căsătorii pentru a vă alia cu alte clanuri.

 25. Activitățile open world vor include și jocuri de zaruri, pescuit, vânătoare sau băutul cu membrii clanului vostru.

 26. Asssassinii sau Hidden Ones si Templierii sau Order of Acients vor fi prezenti si in acest joc al seriei Assassin’s Creed.

 27. Exact ca și în alte jocuri ale seriei, personajul principal va intra în această luptă dintre Assassini și Templieri și va fi recrutat de către Assassini.

 28. Personajul negativ principal va fi Regele Alfred din Wessex cunoscut și ca Alfred The Great.

 29. Povestea din prezent a personajului Layla va continua și în acest joc Assassin’s Creed.

 30. Studiouri Ubisoft au lucrat la acest joc Assassin’s Creed, primind suport extern și de la Sperasoft.Assassin’sCreedValhallaArt

 31. Ubisoft Montreal a condus producția la acest joc. Studioul a fost și cel care s-a ocupat de jocurile Assassin’s Creed Origins și Black Flag.

 32. Assassin’s Creed Valhala va fi un joc Cross gen, acesta urmând să fie lansat atât pe actuala generație de console, cât și pe noua generație ca XBOX X SERIES sau PS5. XBOX a anunțat că cei care vor achiziționa jocul pentru XBOX, vor beneficia de versiunile jocului pentru ambele generații de platforme.

 33. Jocul va fi lansat înaintea sărbătorilor de iarnă, cele mai bune pronosticuri fiind sfârșitului lui Octombrie sau începutul lunii Noiembrie.

         Dacă ați ajuns până aici, lăsați un comment cu jocul vostru preferat din seria ASSASSIN’s CREED. Vă multumesc ca ați avut răbdare să citiți acest aricol și vă invit să urmăriți și varianta video a acestui articol, aici.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)