Assassin’s Creed Valhalla: data lansării a fost dezvăluită pe Amazon (leak)

O greșeală recentă făcută pe Amazon Italia a dezvăluit data lansării Assassin’s Creed Valhalla, dată stabilită pentru octombrie 2020.

        Prin stream-ul  live, dezvoltatorul Ubisoft a dezvăluit ultima versiune a seriei Assassin’s Creed, dar în afară de “Holiday 2020”, nu există data lansării.

        Recent, o dată de lansare adăugată accidental pe pagina de listare a produselor Amazon Italia a fost identificată de către utilizatorul AssassinsCrypt de pe Reddit, care a reușit să facă și un screenshoot  în care arată că AC Valhalla urmează să se lanseze pe 15 octombrie 2020. AssassinsCrypt a postat-o și ​​pe Facebook pentru a fi făcută cât mai publică.

assassinscreedvalhallareleasedateleak

         Cu toate acestea, Ubisoft a făcut rapid o mișcare de îndată ce această scăpare a fost făcută publică și a schimbat această dată la 31 decembrie, care este ultima zi a anului 2020.

         Având în vedere că Valhalla urmează să vină de Holiday 2020, data de lansare a lunii octombrie pe  Amazon este foarte plauzibilă. Având în vedere situația actuală la nivel mondial cu pandemia COVID-19, Ubisoft poate muta oricând această dată dacă situația o impune.

        Assassin’s Creed Valhalla urmează să fie lansat la data presupusă , 15 octombrie 2020, pentru Google Stadia, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X. Titlul va beneficia de funcția Smart Delivery pentru console Microsoft.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.