Back 4 Blood – Open Beta începe luna viitoare

Cu acces anticipat pentru oricine precomandă jocul

Back 4 Blood – succesorul spiritual al seriei Left 4 Dead – primește o versiune Open Beta luna viitoare, permițând jucătorilor să testeze shooter-ul multiplayer înainte de a ajunge ca parte a Xbox Game Pass în luna octombrie.

Weekendul Open Beta va avea loc în perioada 12-16 august, oferindu-le jucătorilor un trial cu două hărți în modul campanie și două locații în mod Swarm. Varianta va permite un joc cross-play și cross-gen, asigurându-vă că vă puteți lupta cu prietenii de pe alte platforme.

Dacă doriți să jucați chiar mai devreme, există și o altă versiune beta care are loc cu o săptămână înainte de aceasta, în perioada 5-9 august, dar este rezervată exclusiv pentru cei care au facut precomandă la joc.

Iată la ce vă puteți aștepta să găsiți în timpul celor două weekend-uri beta:

Back 4 Blood - Open Beta începe luna viitoare

Back 4 Blood a fost anunțat, în timpul E3 de luna trecută, că se va alătura la Game Pass din prima zi (12 octombrie).

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.