Backward Compatibility – Voteaza Blur pentru Xbox One

Backward Compatibility – Voteaza Blur pentru Xbox One

           Pentru cei care nu au auzit de jocul Blur – este un joc video de curse (arcade – racing) dezvoltat de Bizarre Creations, publicat de Activision si este disponibil doar pentru Windows, Playstation 3 si Xbox 360.
           Titlul dispune de peste 50 de autoturisme, inclusiv modele personalizate, 33 de piste in 14 locatii inspirate din lumea reala, modelare a daunelor vizuale si fizica masinii. Autovehiculele si modificarile sunt deblocate progresiv atat in cariera single-player, cat si in moduri multiplayer online, cu puncte de castig obtinute dupa fiecare cursa. Jocul suporta maxim 20 de jucatori pe cursa pentru anumite moduri de joc si 4 jucatori cu ecran separat (split screen).

Blur Split-Screen
Blur se integreaza cu site-ul sau oficial, Facebook si Twitter pentru a impartasi activitatile jucatorilor, cum ar fi rezultatele cursei, capturile de ecran și alte statistici.

         Blur inca nu se afla pe lista Backward Compatibility- dar avand in vedere faptul ca titlurile sunt inca adaugate in mod regulat, exista inca speranta ca acest joc sa fie adaugat celor peste 400 de jocuri disponibile in lista.
        Exista un vot in desfasurare, ca acest joc sa fie adaugat in lista, pe site-ul celor de la Xbox – Uservoice.
 

       Nu va costa nimic sa acordati credit acestui joc, mai ales ca unii il detin, dar nu mai au Xbox 360.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.