Battlefield 1 Premium Pass este acum disponibil gratuit tuturor

Battlefield 1 Premium Pass este acum disponibil gratuit tuturor

             Electronic Arts și DICE dau gratuit Premium Pass pentru Battlefield 1. De acum și până pe 18 septembrie, puteți să achiziționați copia gratuită a acestui add-on și să o păstrați pentru totdeauna.

            Premium Pass de la Battlefield 1 include noi hărți multiplayer, 20 de arme noi și unelte unice. Mai mult, aceasta include toate DLC-urile lansate anterior: They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides and Apocalypse.

battlefield1premiumpass

           Cu alte cuvinte, chiar daca nu mai jucați în Battlefield 1, aceasta este o ofertă pe care nu trebuie să o pierdeți. Pentru a vă achiziționa add-on-ul, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați spre Xbox Store și să căutați “Battlefield 1 Premium Pass” sau faceți click pe link-ul direct – Xbox One: Battlefield 1 Premium Pass.

            Pentru PS4 și PC prețul a fost deja modificat (PS4: Battlefield 1 Premium Pass, PC: Battlefield 1 Premium Pass), așa că asigurați-vă că prețul a fost modificat și pentru Xbox înainte de a efectua cumpărarea sau veți fi taxat la prețul integral.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.