Black Desert Final Open Beta pentru Xbox One

Black Desert Final Open Beta pentru Xbox One

             Dacă doriți să încercați Black Desert pe Xbox One înainte de a intra live pe 4 martie, Pearl Abyss vă oferă o ultimă șansă. Următorul eveniment FINAL OPEN BETA pentru Black Desert va avea loc în perioada 14 februarie – 17 februarie. Acesta este ultimul eveniment beta deschis înaintea lansării oficiale pe Xbox One.

             Deși acest lucru este doar un test beta, dezvoltatorul a promis o experiență îmbunătățită a jocului, cum ar fi mediul fără probleme, abilitățile de viață noi și multe altele. În plus, jucătorii au acces la toate cele șase clase de războinici și acces pâna la nivelul 40. Cei care au reușit să ajungă la nivelul 30 în joc vor primi un câine Calpheon odată ce jocul va fi lansat oficial.

BlackDesertXboxOne

           Dacă doriți să participați la acest demo, tot ce aveți nevoie este un abonament activ Xbox Live Gold și să descărcați beta-ul din Microsoft Store. Pre-comanda la aces joc este acum deschisă, iar jucătorii pot alege din trei versiuni disponibile – Black Desert Standard, Deluxe și Ultimate Edition.

 

Sursa: xbox.playblackdesert.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.