Black Friday Gold Early Access începe astăzi pentru membrii Xbox Live Gold

Black Friday Gold Early Access începe astăzi pentru membrii Xbox Live Gold

          Începând de astăzi membrii Xbox Live Gold beneficiază de reducerile Black Friday până la data de 27 noiembrie. Profitați de aceste oferte cu un discount de până la 75% pentru 500 de jocuri digitale Xbox. Black Friday Gold Early Access se termină pe 18 noiembrie.

         Nu sunteți membru al Xbox Live Gold? Aveți două opțiuni: așteptați până când ofertele Black Friday sunt disponibile pentru toată lumea pe 19 noiembrie sau vă alăturați acum pentru a obține prima dvs. lună de Xbox Live Gold cu doar 1 USD.

         Xbox Game Pass: cum este momentul să obțineți prima lună pentru $ 1 și să vă bucurați imediat de acces nelimitat la peste 100 de jocuri, inclusiv Forza Horizon 4, Player, Sea of Thieves și multe altele. Oferta este valabilă până la data de 3 ianuarie 2019.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.