Black Ops Cold War Zombies primește o săptămână de acces gratuit pe Xbox

Potrivit Microsoft Store

Black Ops Cold War Zombies primește o săptămână de acces gratuit pe Xbox

Așteptați să încercați noul Call of Duty? Se pare că este pe drum o altă perioadă de acces gratuit, iar de data aceasta veți putea testa modul Zombies al jocului gratuit în perioada 14 – 21 ianuarie.

Spunem că, până acum, acest lucru nu a fost anunțat de Activision, ci mai degrabă a apărut pe o pagină a magazinului Microsoft, încurajând jucătorii să „experimenteze următoarea generație de zombi cu acces gratuit la Black Ops Cold War Zombies”. Deși în prezent apare decât pe site-ul Microsoft, cel mai probabil va fi pe toate platformele.

Black Ops Cold War Zombies primește o săptămână de acces gratuit pe Xbox

Acestea sunt toate detaliile pe care le avem deocamdată, dar vom posta o actualizare atunci când Activision va intra, în mod inevitabil, în mai multe detalii despre această săptămână gratuită în zilele următoare.

Update 22:15 Microsoft a confirmat acum această săptămână de acces gratuit pentru Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies, care vă va permite să testați modurile de joc Die Maschine și Cranked.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.