Burnout Paradise Remastered vine pe Xbox One și pe PS4 în luna martie

Burnout Paradise Remastered vine pe Xbox One și pe PS4 în luna martie

            În timp ce vestea despre Burnout Paradise Remastered nu este ceva nou, avem în sfârșit un anunț oficial de la EA. Data lansării, prețul și mai multe caracteristici ! Burnout Paradise Remastered aterizează pe Xbox One și pe PS4, pe 16 martie 2018. Jocul este la prețul de 39,99 dolari pentru ambele console. O versiune o sa apară si pentru PC, dar va fi lansată mai târziu în acest an. Jocul va fi disponibil prin intermediul EA Access, permițând membrilor săi actuali să pună mâna pe joc cu o săptămână înainte (9 martie 2018) și sa joace prin – First Play Trial – timp de 10 ore. Puteți să faceți precomanda aici.

             Caracteristici ale Burnout Paradise Remastered:

  • Suport 4K 60 FPS pentru PS4 Pro și Xbox One X
  • Suport 1080P pentru PS4 și Xbox One
  • 150 mașini (link)
  • 8 DLCs (Big Surf Island, Cops and Robbers, Legendary Cars, Burnout Bikes, Burnout Paradise Toys, Burnout Paradise Party, Boost Specials and Cagney)

           Am jucat acest joc cu mult timp în urmă pe un Xbox 360 și era unul dintre jocurile mele preferate de curse de atunci. Deci, mă bucur să văd că în cele din urmă este anunțat oficial. Dar sunt curios daca ma atrage mai mult decât Need For Speed Payback sau Forza Horizon 3.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.