Call Of Duty: Black Ops Cold War primește o săptămână gratuită pe Xbox

Dacă încă nu ați testat Call Of Duty: Black Ops Cold War, atunci nu vă faceți griji, deoarece o săptămână de acces gratuit vă va permite să încercați diverse experiențe multiplayer și zombie. Free trial-ul va începe pe 22 iulie și va dura până pe 29 iulie.

Perioada gratuită vine pentru a promova Season Four Reloaded, care introduce nu numai Rush și Mauer Der Toten, ci și o gamă largă de noi moduri, provocări, arme și multe altele. Totul a fost prezentat într-o postare pe blogul Activision, lansarea Season Four Reloaded având loc pe 15 iulie pentru proprietarii Call of Duty: Black Ops Cold War.

Este posibil ca pentru a beneficia de experiențele multiplayer să aveți nevoie de un abonament Xbox Live Gold. Deocamdată nu este specificat acest lucru.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.