Call Of Duty: Warzone va primi un upgrade pentru Xbox Series X

Vești bune pentru fanii Call of Duty: Warzone! Nu numai că jocul a fost făcut free-to-play cu Xbox Live Gold pe Xbox în această săptămână, dar Raven Software a confirmat că lucrează la o actualizare adecvată pentru următoarea generație.

Studioul a explicat că are o „echipă dedicată” axată în mod special pe pregătirea jocului Warzone pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PS5 și că, în prezent, se „lucrează intens”.

Din punct de vedere tehnic, Call of Duty: Warzone funcționează încă prin programul backwards compatibility pe Xbox Series X, deși o actualizare pentru 120 fps a fost lansată în liniște anul trecut, prin noiembrie. Potrivit presei online, actualizarea pentru generația următoare va include suport pentru SSD-ul consolei (pentru a permite timpi de încărcare mai mici), precum și un potențial FOV slider.

Call Of Duty - Warzone va primi un upgrade pentru Xbox Series X FOV Slider

FOV slider – permite jucătorilor să-și schimbe câmpul vizual de pe ecran pentru a vedea mai multe împrejurimi. Câmpul vizual implicit de pe console este 80 în Call of Duty: Warzone, acesta îmbunătățindu-se pe măsură ce numărul crește, sau se micșorează pe măsură ce scade.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.