Campionat FIFA 22 Xbox One

FIFA 22 Campionat Xbox One wide

 •  

  Informații despre etapele desfășurate
  (eliminări, schimbare gamertag, nerespectarea regulamentului, etc.)

   

  Etapa I

  • Meciul nr. 1 se va rejuca deoarece acesta a fost disputat inițial cu echipe FUT. Regulamentul spune clar că meciurile se vor disputa la “modul “ONLINE FRIENDLIES” (Play -> Quickplay modes -> Online Friendlies)“.
  • Kelsssso89 – eliminat
  Etapa II
  • Termen limită: 17.12.2021
  Etapa III
  • Concurentul AlinutJR5583 a fost elimintat.
  • Termen limită pentru această etapă este: 24.12.2021
  Etapa IV
  Finala
  • Câștigătorul campionatului este AdrianCSM13

  Concurenți eliminați pe parcursul campionatului pentru nerespectarea regulamentului
  Nr. crt.
  Gamertag
  Motiv
  1 AlinutJR5583 pct. 7 din Regulament
  2
  3
  4
  5

   

 • Perioada de înscrieri a luat sfârșit !

   

  Participanții care nu au confirmat pe Xbox nu au fost înscriși în campionat.

   

  Total locuri Participanți Confirmați Locuri Libere
  32 34 30

  – Confirmat pe Xbox – Nu au confirmat pe Xbox

  Nr. crt. Gamertag
  Mesaj trimis pe Xbox
  Confirmat pe Xbox
  1 andreidessta DA
  2 I Pufi OSM I DA
  3 Alex I 77 I DA
  4 Razvan192022 DA
  5 RobertTeo#8595 DA
  6 MarioDinu04 DA
  7 omrani25 DA
  8 AlinutJR5583 DA
  9 AndrusLFC DA
  10 tud0r19 DA
  11
  VladerLFC DA
  12
  Alex19Paul19 DA
  13
  Vitel 07086 DA
  14
  Codel95AC#6744 DA
  15
  CristyAMD DA
  16
  CristiUCV DA
  17
  DariusRonaldo7 DA
  18
  Rez binkie25 DA
  19
  NxS Zeykx DA
  20 AdrianCSM13 DA
  21
  NectarieRusalin DA
  22
  cionut YT DA
  23
  LucaMotoreta16 DA
  24
  Ionescu Cosmin NU (gamertag invalid)
  25
  Ytvccddsw23 DA
  26
  G2 Tupeu DA
  27
  FCRxSebi DA
  28
  SBxMihai x91x DA
  29
  CRB776981 DA
  30
  Kelsssso89 DA
  31
  Shaoxd15 DA
  32
  Octavian2006965 DA
  33
  Moka#7986 DA
  34
  MdvPaul1337 DA 

 • Atenție ! Nu se vor valida rezultatele de egalitate !

  -

  vs

 • Regulament concurs “Campionat FIFA 22

  1. Descriere concurs:Campionat FIFA 22va începe când toate locurile sunt ocupate sau cel târziu la data limită – 4 decembrie 2021. Dacă până la data anterioară nu s-au ocupat toate locurile, campionatul se va desfășura doar cu numărul de participanți înscriși la data respectivă. Acesta se va finaliza dupa disputarea ultimei etape – Finala. Prin participarea la concurs, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte regulile concursului și deciziile echipei XboxRomania.ro (Sponsor și Organizator), care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Organizatorul este responsabil de colectarea, transmiterea și procesarea înregistrărilor dar și de administrarea generală a concursului. Oferta este deschisă tuturor celor care au o adresa e email validă și un Gamertag Xbox valid, în limita locurilor disponibile. NU este permisă înregistrarea aceeași persoane cu mai multe gamertag-uri !
  Participarea la concurs este gratuită (nu este condiționata de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe).

   

  2. Selectarea câștigătorului: Câștigătorul “Campionat FIFA 22” va fi cel care va câștiga etapa finală – Finala.

   

  3. Premiul: VPL Premium PRO USER 12 Months. Sponsorul va cumpăra premiul și îl va trimite la câștigător ca Premium Gift pe userul de pe site-ul https://www.virtualproleague.com/. Mai multe informații despre beneficiile PREMIUM oferite de Virtual Pro League le puteți vedea aici. Nerespectarea regulilor din prezentul regulament va duce la pierderea premiului.

  4. Înscriere online: Pentru a vă înscrie trebuie să completați datele de participare (Gamertag și email) în timpul perioadei de promovare online. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa de desfășurare a campionatului sau https://www.xboxromania.ro/campionate-fifa-xboxromania/. Înscrierea se va face după ce veți fi contactat printr-un mesaj pe Xbox și veți confirma participarea. Apariția gamertag-ului pe tabloul concursului reprezintă confirmarea că ați fost înscris în concurs. Înscrierile automate sau robotizate trimise de persoane sau organizații vor fi descalificate. Orice încercare a unui participant de a obține mai multe formulare de înscriere cu aceeași adresă de email va fi eliminat din concurs. Eligibilitatea finală pentru acordarea premiului este supusă verificării.

  Înscrierea se poate face până pe data de 3 decembrie 2021 (ora 23:59), în limita locurilor disponibile.

  Numărul maxim de participanți: 32 (vor participa doar primii 32 care au confirmat participarea)

  Numărul minim de participanți: 16 (daca numarul de participanți este mai mic – se prelungește perioada de înscrieri)

  În cazul în care un participant înscris nu joacă meciurile sau nu dă dovadă de fairplay -> acesta va fi exclus din concurs și pierde dreptul de a mai participa la campionatul viitor. Gandiți-vă bine înainte să vă înscrieți, pentru că locurile sunt limitate.

   

  5. Confidențialitate: Toți participanții admit că, dacă aceștia sunt aleși câștigători, anumite informații personale (numele, prenumele și localitatea) vor fi publicate pe lista câștigătorilor la www.xboxromania.ro. Toate informațiile personale transmise în timpul însrierii la concurs vor fi înregistrate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro). Xboxromania va colecta informațiile personale ale participanților doar pentru a putea desfășura acest concurs. Gamertag-ul: va fi afișat pe pagina de concurs cu scopul de a fi făcut public numărul de participanți la concurs, cât și desfășurarea acestuia. Adresa de email: pentru a lua legătura în caz de neînțelegere cu adversarul sau pentru a fi livrat premiul.

   

  6. Condiţii de participare la campionat, descalificare: Participanţii la concurs care fac obiectul prezentului regulament, se obligă să respecte întocmai prezentul regulament oficial. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe între datele furnizate organizatorului (de către oricare dintre participanţi) şi realitate sau nerespectarea prezentului regulament, respectivul participant va fi eliminat din competiție. Prin înscriere fiecare participant garantează că:

  – deține o consola Xbox One, cât si jocul FIFA 22;

  – are activ abonamentul Xbox Live Gold;

  deține sau va deține până la sfârșitul campionatului un cont pe https://www.virtualproleague.com/;

  – are deplină şi neafectată capacitate de folosinţă şi exerciţiu (conform Cod Civil);

  în eventualitatea câştigării campionatului, va participa la acţiunile publicitare ale organizatorului;

  – alte aspecte care țin de buna desfășurare a concursului (citește mai jos).

   

  7. Modul de desfășurare

  • Meciurile din prima etapă vor fi aleatorii și vor fi generate înainte de începerea concursului. Meciurile care se pot juca vor fi marcate prin încercuirea meciurilor cu o dungă albastră:
   ExempluStartCampionatFIFA
  • Data și ora partidelor:

  – în perioada maximă care va fi publicată pentru fiecare etapă pe tabloul concursului, concurenții își vor stabili singuri data și ora partidelor, folosindu-se de Gamertag-ul afișat pe tablou (perioada fiecărei etape va fi în jur de 7 zile/etapă);

  – dacă pardidele se vor desfășura mai devreme se poate trece la etapa următoare, indiferent de perioada etapei precedente.

  – în caz că adversarii nu se vor pune de acord în legătură cu data și ora meciului până la sfârșitul fiecărei etape -> ambii concurenți vor fi eliminați;

  – dacă unul dintre adversari dovedește că până la sfârșitul etapei (prin screenshot, conversații, etc) și-a căutat adversarul și că acesta nu a raspuns sau nu a dat dovadă de fairplay -> va câștiga cu 3 – 0;

  Toate problemele întâlnite vor fi trimise pe adresa de email: admin@xboxromania.ro

  • Se va juca în sistem “Single Elimination” – tip cupă – un singur meci eliminatoriu 90 minute (meciurile remiză se vor rejuca).
  • În fiecare dispută se poate folosi orice echipă de club (cu update la zi), orice tip de formație sau mod de joc.
  • Meciurile se vor desfășura Online, modul “ONLINE FRIENDLIES” (Play -> Quickplay modes -> Online Friendlies) cu următoarele setări obligatorii:

  – Half Length: 6 min.

  – Controls: Any

  – Game Speed: Normal

  – Squad Type: Online

  • Dacă se dovedește că jucătorul gazdă (adica cel care hostează meciul) nu a avut setările menționate mai sus, pierde meciul cu scorul de 3-0.
  • Este interzisă tragerea de timp , prin aceasta înţelegându-se pasele repetate între fundaşi şi portar mai mult de 3 minute virtuale sau ținerea mingii la colțul terenului. Încălcarea acestei reguli va duce la pierderea meciului cu scorul de 3 – 0 de către jucatorul care greșește. Recomandam ca meciurile sa fie salvate pe Twitch.
  • Dacă meciul se întrerupe el va fi reluat de la minutul întreruperii și scorul din acel minut. (Jucătorii vor aștepta pană când se va ajunge la minutul întreruperii)
  • Comunicarea rezultatelor – Rezultatele vor fi publicate pe pagina Campionatului la rubrica “Rezultate” de către câștigătorul partidei. Se postează doar meciurile care NU s-au terminat cu un rezultat de egalitate. În caz de neîntelegere în privința rezultatului se va trimite email la admin@xboxromania.ro. Pe baza capturilor (poze, filmări, etc) și conversațiilor se va lua o decizie. În caz de neînțelegere cu ce doi participanți ai meciului respectiv, aceștia vor fi excluși din campionat și pierd dreptul de a mai participa la campionatul viitor.

   

  8. Limitarea răspunderii: XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio informație incorectă sau inexactă, provocată de utilizatorii site-ului web sau de oricare dintre echipamentele sau programele asociate sau utilizate în acest concurs ori de orice eroare tehnică sau umană care poate apărea în procesarea înregistrării la concurs. XboxRomania.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru nici o corespondență greșită sau pierdută sau orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere de operare sau transmitere. XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a sistemelor online, a serverelor sau a furnizorilor, a echipamentelor informatice, inclusiv vătămarea sau deteriorarea consolei participantului. În cazul în care, din orice motiv, Campionatul nu este capabil să ruleze așa cum a fost planificat, incluzând infecții cauzate de viruși de calculator, manipulare frauduloasă, intervenție neautorizată, fraudă, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze dincolo de controlul xboxromania.ro, care corupe sau afectează administrația, , corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a Campionatului, atunci xboxromania.ro își rezervă dreptul, de a anula, modifica sau suspenda Campionatul. În cazul unui litigiu – problemele vor fi rezolvate pe cale amiabilîă.

   

  9. Sponsor:Campionat FIFA 22 Xbox One” este sponsorizat de administratorul site-ului xboxromania.ro

   

  10. Gamertag, nume, prenume și email: Participanții confirmă faptul că își furnizează gamertag-ul, numele,prenumele de contact și adresa de e-mail pentru a participa la concurs și pentru fi contactați cu privire la acest concurs, inclusiv anunțurile câștigătoare. Prin înscrierea dvs. sunteți, de asemenea, de acord ca acestea să fie stocate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro) și utilizate doar cu scopul participării la acest concurs. (nu abonare la Newsletter)

  Legislația actuală nu impune un regulament de concurs și nici alte obligații specifice (ținând cont că nu este condiționat de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe). Cu toate acestea, este recomandat ca acest concurs să se desfășoare după un regulament scris și disponibil în pagina de concurs, pentru a evita eventuale acuzații. Totodată, prezentul regulament respectă și regulile impuse de către dezvoltatorul jocului FIFA 22 (https://www.ea.com/games/fifa/compete/fgs-22/community-guidelines)

  “This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.”

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.