• Câștigător: Patrascu Bogdan, Iasi

 • Nr.crt. Gamertag participant Confirmat pe Xbox
  1 KylianMessi10 Confirmat
  2 Bularcescu Confirmat
  3 MrCAAB Confirmat
  4 sylvano112 Confirmat
  5 saintandres26 Confirmat
  6 LuchianHK Confirmat
  7 Banuyo88 Confirmat
  8 frestyleFIFA Confirmat
  9 Edy Nu a confirmat
  10 CristiPolonezu Gamertag-ul nu este valid
  11 FornaMihai2001 Confirmat
  12 Frostyezz Confirmat
  13 metalleaf86 Confirmat
  14 Bogdan005 Confirmat
  15 AdyGB91 Confirmat
  16 Rakku97 Confirmat
  17 Gabriel Ghita1 Confirmat
  18 DanielDany28 Confirmat
  19 AcuteNemo03 Confirmat
  20 FieldFox4447698 Confirmat
  21 PristineAphid94 Confirmat
  22 Tony Killer1332 Confirmat
  23 Csa Kitzu27 Confirmat
  24 GeorGENIAL91 Nu a confirmat
  25 Valianse Confirmat
  26 MarBet24 Nu a confirmat
  27 miain96 Confirmat
  28 MarioST24 Nu a confirmat
  29 ovynho Nu a confirmat
  30 Tzunoiick Confirmat
  31 MihaiPetre14 Confirmat
  32 TINEL live Nu a confirmat
  33 Grigorasss Confirmat
  34 Cl3aaarr Confirmat
  35 TodutV93 Confirmat
  36 Likeroberto9008 Nu a confirmat
  37 iceqbee Confirmat
  38 Mihaieuj Confirmat
  39 TechBro9209 Confirmat
  40 KraftyMF Confirmat
  Concurenți eliminați pentru nerespectarea regulamentului
  Gamertag Motiv
  PristineAphid94 pct. 7 din Regulament
  Csa Kitzu27 pct. 7 din Regulament
  Rakku97 pct. 7 din Regulament
  saintandres26 pct. 7 din Regulament

   

 • Regulament concurs “Campionat FIFA 19 – Ediția I

  1. Descriere concurs:Campionat FIFA 19 – Ediția Iva începe când toate locurile sunt ocupate sau cel târziu la data limită – 4 mai 2019. Dacă până la data anterioară nu s-au ocupat toate locurile, campionatul se va desfășura doar cu numărul de participanți înscriși la data respectivă. Acesta se va finaliza dupa disputarea ultimei etape – Finala. Prin participarea la concurs, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte regulile concursului și deciziile echipei XboxRomania.ro (Sponsor și Organizator), care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Organizatorul este responsabil de colectarea, transmiterea și procesarea înregistrărilor dar și de administrarea generală a concursului. Oferta este deschisă tuturor celor care au o adresa e email validă și un Gamertag Xbox valid, în limita locurilor disponibile.
  Participarea la concurs este gratuită (nu este condiționata de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe).

  2. Selectarea câștigătorului: Câștigătorul “Campionat FIFA 19 – Ediția I” va fi cel care va câștiga etapa finală – Finala.

  3. Premiul: 12 Month EA Access. Sponsorul va cumpăra premiul și îl va trimite la câștigător prin email. Nerespectarea regulilor din prezentul regulament va duce la pierderea premiului.

  4. Înscriere online: Pentru a vă înscrie trebuie să completați datele de participare (Gamertag și email) în timpul perioadei de promovare online. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa https://www.xboxromania.ro/campionat-fifa-19-xbox-one-editia-i. Confirmarea înscrierii se va face după ce veți fi contactat printr-un mesaj pe Xbox. Apariția gamertag-ului pe tabloul concursului reprezintă confirmarea că ați fost înscris în concurs. Înscrierile automate sau robotizate trimise de persoane sau organizații vor fi descalificate. Orice încercare a unui participant de a obține mai multe formulare de înscriere cu aceeași adresă de email va fi eliminat din concurs. Eligibilitatea finală pentru acordarea premiului este supusă verificării.

  Înscrierea se poate face până pe data de 3 mai 2019, în limita locurilor disponibile.

  Numărul maxim de participanți: 32 (vor participa doar primii 32 care au completat și trimis formularul)

  Numărul minim de participanți: 16 (daca numarul de participanți este mai mic – se prelungește perioada de înscrieri)

  În cazul în care un participant înscris nu joacă meciurile sau nu dă dovadă de fairplay -> acesta va fi exclus din concurs și pierde dreptul de a mai participa la campionatul viitor. Gandiți-vă bine înainte să vă înscrieți, pentru că locurile sunt limitate.

  5. Confidențialitate: Toți participanții admit că, dacă aceștia sunt aleși câștigători, anumite informații personale (numele, prenumele și localitatea) vor fi publicate pe lista câștigătorilor la www.xboxromania.ro/campionate-si-concursuri/. Toate informațiile personale transmise în timpul însrierii la concurs vor fi înregistrate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro). Xboxromania va colecta informațiile personale ale participanților doar pentru a putea desfășura acest concurs. Gamertag-ul: va fi afișat pe pagina de concurs cu scopul de a fi făcut public numărul de participanți la concurs, cât și desfășurarea acestuia. Adresa de email: pentru a lua legătura în caz de neînțelegere cu adversarul sau pentru a fi livrat premiul.

  6. Condiţii de participare la campionat, descalificare: Participanţii la concurs care fac obiectul prezentului regulament, se obligă să respecte întocmai prezentul regulament oficial. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe între datele furnizate organizatorului (de către oricare dintre participanţi) şi realitate sau nerespectarea prezentului regulament, respectivul participant va fi eliminat din competiție. Prin înscriere fiecare participant garantează:

  – că deține o consola Xbox One, cât si jocul FIFA 19;

  – că are activ abonamentul Xbox Live Gold;

  – că are deplină şi neafectată capacitate de folosinţă şi exerciţiu (conform Cod Civil);

  că în eventualitatea câştigării campionatului, va participa la acţiunile publicitare ale organizatorului;

  – alte aspecte care țin de buna desfășurare a concursului (citește mai jos).

  7. Modul de desfășurare

  • Meciurile din prima etapă vor fi aleatorii și vor fi generate înainte de începerea concursului. Meciurile care se pot juca vor fi marcate prin încercuirea meciurilor cu o dungă albastră:
   ExempluStartCampionatFIFA

  • Data și ora partidelor:

  – în perioada maximă care va fi publicată pentru fiecare etapă pe tabloul concursului, concurenții își vor stabili singuri data și ora partidelor, folosindu-se de Gamertag-ul afișat pe tablou (perioada va fi în jur de 7 zile/etapă);

  – dacă pardidele se vor desfășura mai devreme se poate trece la etapa următoare, indiferent de perioada etapei precedente.

  – dacă adversarii nu se vor pune de acord în legătură cu data și ora meciului până la sfârșitul fiecărei etape -> ambii concurenți vor fi eliminați;

  – dacă unul dintre adversari dovedește că până la sfârșitul etapei (prin screenshot, conversații, etc) și-a căutat adversarul și că acesta nu a raspuns sau nu a dat dovadă de fairplay -> va câștiga cu 3 – 0;

  Toate problemele întâlnite vor fi trimise pe adresa de email: admin@xboxromania.ro

  • Se va juca în sistem “Single Elimination” – tip cupă –un singur meci eliminatoriu(meciurile remiză se vor rejuca).

  • În fiecare dispută se poate folosi orice echipă de club sau naţională (cu update la zi), orice tip de formație sau mod de joc.

  • Meciurile se vor desfășura Online, modul “ONLINE FRIENDLIES” cu următoarele setări obligatorii:

  – Half Length: 6 min.

  – Controls: Any

  – Game Speed: Normal

  – Squad Type: Online

  • Dacă se dovedește că jucătorul gazdă (adica cel care hostează meciul) nu a avut setările menționate mai sus, pierde meciul cu scorul de 3-0.

  • Este interzisă tragerea de timp , prin aceasta înţelegându-se pasele repetate între fundaşi şi portar mai mult de 3 minute virtuale sau ținerea mingii la colțul terenului. Încălcarea acestei reguli va duce la pierderea meciului cu scorul de 3 – 0 de către jucatorul care greșește.

  • Dacă meciul se întrerupe el va fi reluat de la minutul întreruperii și scorul din acel minut. (Jucătorii vor aștepta pană când se va ajunge la minutul întreruperii)

  • Comunicarea rezultatelor – Rezultatele vor fi publicate pe pagina Campionatului la rubrica “Rezultate” de către câștigătorul partidei. Se postează doar meciurile care NU s-au terminat cu un rezultat de egalitate. În caz de neîntelegere în privința rezultatului se va trimite email la admin@xboxromania.ro. Pe baza capturilor (poze, filmări, etc) și conversațiilor se va lua o decizie. În caz de neînțelegere cu ce doi participanți ai meciului respectiv, aceștia vor fi excluși din campionat și pierd dreptul de a mai participa la campionatul viitor.

  8. Limitarea răspunderii: XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nici o informație incorectă sau inexactă, provocată de utilizatorii site-ului web sau de oricare dintre echipamentele sau programele asociate sau utilizate în acest concurs ori de orice eroare tehnică sau umană care poate apărea în procesarea înregistrării la concurs. XboxRomania.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru nici o corespondență greșită sau pierdută sau orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere de operare sau transmitere. XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a sistemelor online, a serverelor sau a furnizorilor, a echipamentelor informatice, inclusiv vătămarea sau deteriorarea computerului participantului. În cazul în care, din orice motiv, Campionatul nu este capabil să ruleze așa cum a fost planificat, incluzând infecții cauzate de viruși de calculator, manipulare frauduloasă, intervenție neautorizată, fraudă, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze dincolo de controlul xboxromania.ro, care corupe sau afectează administrația, , corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a Campionatului, atunci xboxromania.ro își rezervă dreptul, de a anula, modifica sau suspenda Campionatul. În cazul unui litigiu – problemele vor fi rezolvate pe cale amiabilîă.

  9. Sponsor:Campionat FIFA 19 – Ediția I” este sponsorizat de administratorul site-ului xboxromania.ro

  10. Gamertag, nume, prenume și email: Participanții confirmă faptul că își furnizează gamertag-ul, numele,prenumele de contact și adresa de e-mail pentru a participa la concurs și pentru fi contactați cu privire la acest concurs, inclusiv anunțurile câștigătoare. Prin înscrierea dvs. sunteți, de asemenea, de acord ca acestea să fie stocate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro) și utilizate doar cu scopul participării la acest concurs. (nu abonare la Newsletter)

  Legislația actuală nu impune un regulament de concurs și nici alte obligații specifice (ținând cont că nu este condiționat de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe). Cu toate acestea, este recomandat ca acest concurs să se desfășoare după un regulament scris și disponibil în pagina de concurs, pentru a evita eventuale acuzații. Prezentul regulament respectă și regulile impuse de către dezvoltatorul jocului FIFA 19 (https://www.ea.com/games/fifa/fifa-19/compete/events/community-tournament-guidelines)

  “This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.”