Câte console Xbox One a vândut Microsoft ?

Câte console Xbox One a vândut Microsoft ?

          Playstation 4 a câștigat a 4-a poziție în topul celor mai bune console vândute vreodată, depășind consola Playstation 1. Partea tristă e că în același top putem vedea poziția consolei Xbox One, care a vândut mai puțin de jumătate din cifra atinsă de Xbox 360. Asta în condițiile în care Xbox One a fost în ultimii ani cea mai ieftină consolă prin Xbox One S, a oferit cea mai puternică consolă a generației prin XBOX ONE X și a oferit servicii ca Xbox Game Pass.
           Putem vedea astfel că o generație de gaming se castigă în primul an de la lansare. Atunci a fost momentul când Xbox One și-a dezamăgit fanii și multi au ales să treacă în tabara celor de la SONY, iar toate avantajele oferite de Phil Spencer în ultimii ani nu au ajutat cu nimic în privința numărului de console vândute de Microsoft.

CâteconsoleXboxOneavândutMicrosoft           Din acest motiv îmi fac griji pentru XBOX X SERIES care nu va oferi jocuri exclusive în primii 2 ani de la lansare, PHIL încercând să mulțumească fanii care au rămas deja fideli brandului Microsoft, dar neavând niciun as în mâneca pentru a atrage noi fani. Okei, Microsoft a avut un profit mult mai mare în ultimii ani datorită serviciilor oferite, având un procent mult mai mare de abonați Xbox Live Gold activi decât pe Xbox 360 și câștigând în special prin programul Xbox Game Pass, dar atunci când te depășește SWITCH, o consolă care a fost lansată cu aproape 4 ani mai tarziu față de Xbox One, consola cu un preț mult mai mare și o librarie mai mică de jocuri, e clar că XBOX mai are de lucrat la multe lucruri pe care le-a ignorat o generație întreagă de gaming.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)