Câți utilizatori Xbox Live are România ?

Câți utilizatori Xbox Live are România ?

             V-ați întrebat vreodată câți utilizatori Xbox Live sunt în Romania ? Având această curiozitate m-am apucat să îl întreb pe Google prin diferite forme de exprimare, de ceva statistici sau sondaje în legătură cu Xbox Live și România….dar nimic.

              Și negăsind nimic, am ajuns la concluzia că Microsoft clar nu poate afla care sunt vanzările pe piața românească, din moment ce 100% dintre noi cumpărăm subscripții Xbox Live de pe magazinele online din străinătate. Sigur gigantul putea să facă oricând o statistică bazată pe IP, dar nu cred că a pierdut timp și bani pentru o astfel de statistică. Așa că am zis să mă apuc să vă adun 🙂 prin intermediul unui simplu sondaj – “Număr utilizatori Xbox Live din România” – bazat pe gamertag, pentru a da un rezultat cât mai exact.

            Sper că nu sunt singurul cu această curiozitate și să primesc un feedback pozitiv din partea voastră la această inițiativă. Tot ce trebuie să faceți este să participați la această numărătoare completând formularul de mai jos.

Număr utilizatori Xbox Live din România

Ai o consolă Xbox și folosești Xbox Live?

             Toate gamertag-urile introduse vor fi verificate dacă există pe serverele Xbox Live. Acestea nu vor fi publicate pe site, vor fi utilizate doar pentru numărătoare. Rezultatul (numărul) va fi actualizat permanent pe www.xboxromania.ro .

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.

6 Comments

  1. doroftei gelu

    buna ziua am cumparat un abonament de 6 luni live gold de pe CDKey pentru Europa ( UE ) am contul pe UK dar cand introduc codul spune ca nu e pentru regiunea respectiva. Am schimbat locatia de UK pe Grecia, Germania, Franta, Italia si tot aceiasi problema codul nu este pentru regiunea respectiva. Ma poate ajuta cineva sa rezolv problema?

  2. Cezar

    Salut,
    Dupa cca. 7 zile in care am jucat cateva jocuri instalate pe consola Microsoft Xbox Series S, luata recent de la emag, am primit coduri de eroare la toate jocurile accesate (expl. Error 0x82D40003… ptr. GTAV). Am cumparat de oe CDKeys un cod XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP (XBOX ONE/360) cu Region: Worldwide. Am incarcat abonamentul cu cod pe consola iar aceasta l-a inregistrat. Primesc in continuare aceleasi coduri de eroare, ca inainte de activare abonament. Am setat consola, la Language and location pe US, apoi pe UK, fara succes. Ce pot face? Multumesc mult!

Comments are closed.