Câți utilizatori Xbox Live are România ?

- 2,402 vizualizari

Câți utilizatori Xbox Live are România ?

             V-ați întrebat vreodată câți utilizatori Xbox Live sunt în Romania ? Având această curiozitate m-am apucat să îl întreb pe Google prin diferite forme de exprimare, de ceva statistici sau sondaje în legătură cu Xbox Live și România….dar nimic.

              Și negăsind nimic, am ajuns la concluzia că Microsoft clar nu poate afla care sunt vanzările pe piața românească, din moment ce 100% dintre noi cumpărăm subscripții Xbox Live de pe magazinele online din străinătate. Sigur gigantul putea să facă oricând o statistică bazată pe IP, dar nu cred că a pierdut timp și bani pentru o astfel de statistică. Așa că am zis să mă apuc să vă adun 🙂 prin intermediul unui simplu sondaj – “Număr utilizatori Xbox Live din România” – bazat pe gamertag, pentru a da un rezultat cât mai exact.

            Sper că nu sunt singurul cu această curiozitate și să primesc un feedback pozitiv din partea voastră la această inițiativă. Tot ce trebuie să faceți este să participați la această numărătoare completând formularul de mai jos.

Număr utilizatori Xbox Live din România

Ai o consolă Xbox și folosești Xbox Live?

             Toate gamertag-urile introduse vor fi verificate dacă există pe serverele Xbox Live. Acestea nu vor fi publicate pe site, vor fi utilizate doar pentru numărătoare. Rezultatul (numărul) va fi actualizat permanent pe www.xboxromania.ro .

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.