CD Projekt Red amână evenimentul său “Cyberpunk 2077 Night City Wire”

- 119 vizualizari

Din cauza evenimentelor actuale care au loc în America și în alte părți de pe glob, dezvoltatorul polonez CD Projekt Red a luat decizia de a amâna difuzarea “Night City Wire”, care inițial era programată să aibă loc pe 11 iunie.


Acum, aceasta a fost reprogramată pe 25 iunie. După cum se menționează în mesajul de mai jos, CD Projekt Red va împărtăși noi informații despre noua versiune, Cyberpunk 2077.

“Am decis să mutăm Night City Wire în 25 iunie. Încă așteptăm cu nerăbdare să împărtășim noi informații despre CP’77, dar discuții mai importante se întâmplă chiar acum și dorim ca acestea să fie ascultate. Suntem din toată inima împotriva rasismului, intoleranței și violenței. Black Lives Matter.”

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.