Ce înseamnă “Optimized for Xbox Series X” și “Smart Delivery”

- 164 vizualizari

Optimizat pentru Xbox Series X (Optimized for Xbox Series X)

Insigna „Optimized for Xbox Series X” înseamnă că dezvoltatorul a depus eforturi suplimentare pentru a profita din plin de capacitățile unice ale Xbox Series X.

Fidelitate vizuală uimitoare

      DirectX Raytracing – primul pentru console – jocurile optimizate pentru seria X vor produce medii mai dinamice și realiste. Aceasta înseamnă iluminare reală și reflecții exacte în timp real cu 4K adevărat în timp ce explorați lumea jocului.


Multe cadre pe secundă

       Jocurile care au fost optimizate pentru Xbox Series X utilizează întreaga putere a noii console pentru a oferi cadre mai multe și mai stabile, până la 120 FPS în timpul jocului.

Timp de încărcare mai scurt

       Xbox Velocity Architecture combină un SSD personalizat și un software integrat pentru a reduce considerabil timpul de încărcare atât în jocuri cât și în afara jocurilor, ceea ce înseamnă că jucătorii vor putea petrece mai mult timp jucând și mai puțin timp așteptând.

XboxSeriesXvsXboxOneX

Livrare inteligentă (Smart Delivery)

Insigna „Smart Delivery” te asigură că primești gratuit versiunea potrivită a jocului pentru Xbox-ul pe care îl deți.

Ce este Smart Delivery?

  • Xbox Smart Delivery este un serviciu introdus împreună cu Xbox Series X care „vă va asigura că jucați întotdeauna cea mai bună versiune a jocurilor pe care le dețineți, de-a lungul generațiilor”. Acest lucru înseamnă că, dacă cumpărați un titlu Xbox Smart Delivery, veți putea juca versiunea actuală de pe Xbox One și/sau versiunea viitoare pe Xbox Series X. Este efectiv două jocuri la prețul unuia!

Cum functioneazã?

  • Să spunem că aveți Xbox One și Xbox Series X. Când cumpărați un joc Smart Delivery, sistemul va recunoaște pe ce consolă joci și va livra versiunea corectă a titlului. Conform Microsoft, nu va trebui să faci nimic – toate vor fi descărcate automat pentru tine.

Smart Delivery va susține atât jocurile digitale cât și cele fizice?

  • Da! Versiunea fizică (pe disk) a jocurilor care acceptă Smart Delivery va funcționa în același mod ca și versiunile achiziționate digital’.

Ce se întâmplă dacă jocul se lansează înainte ca Xbox Series X să apară?

  • Dacă un joc Smart Delivery se lansează înainte de Xbox Series X, versiunea pentru noua consolă va fi pur și simplu disponibilă la o dată ulterioară. Acest lucru înseamnă că veți putea juca versiunea Xbox One deocamdată și vi se va solicita să descărcați versiunea Xbox Series X (gratuit) atunci când aceasta este disponibilă.

Progresul meu va fi transferat din versiunea Xbox One?

  • Da! Microsoft a confirmat că „biblioteca dvs. de jocuri și progresul”  va trece la Xbox Series X, așa că nu trebuie să vă faceți griji în privința pierderii unei evoluții a jocului.

Vor folosi titlurile Xbox Game Pass?

  • Da! Microsoft a confirmat că titlurile Xbox Game Pass care participă la serviciul Xbox Smart Delivery vor primi actualizări de ultimă generație, fără costuri suplimentare pentru abonați, precum Gears 5.

Titlurile Backwards Compatible cu Xbox One vor fi compatibile cu Xbox Series X?

  • Da! Veți putea juca mii de jocuri care au fost pe Xbox, Xbox 360 și Xbox One pe consola Xbox Series X.

Există vreun cost suplimentar implicat pentru mine?

  • Nu! Nu există taxe suplimentare pentru Smart Delivery.

👉 Lista jocurilor Smart Delivery și optimizate pentru Xbox Series X👈

Rating: 5.0/5. From 4 votes.
Please wait...
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată nici un semn de încetinire.