Ce înseamnă Xbox Insider?

Ce înseamnă Xbox Insider?

Xbox Insider este un program de testare a noilor funcții și jocuri însă nu înseamnă că oricine va beneficia de acces prioritar la noile actualizări de sistem, noile funcții sau noile jocuri. Xbox Insider este împărțit pe mai multe sectoare în funcție de experiența fiecărui membru:

  • OMEGA este disponibil pentru toată lumea. Veți primi actualizări de sistem cu puțin timp înainte de lansarea acestora pentru toată lumea.

  • DELTA este disponibil oricărui membru Xbox Insider cu o durată de 1 sau mai multe luni care a ajuns la Xbox Insider Level 2 sau la un nivel mai mare. În funcție de anumite situații este necesară o atenție suplimentară din ring-urile Alpha sau Beta. Cei din Delta Insider pot primi actualizări de sistem înainte de cei din Beta, deși acest lucru nu este întotdeauna valabil. În plus, în timp ce actualizările sistemelor precoce nu sunt garantate în ringul Delta, toti cei din Delta Insider vor primi actualizările finale înaintea celor ce nu sunt înscriși in programul Xbox Insider.

  • BETA este disponibil oricărui membru Xbox Insider cu o durată de 3 sau mai multe luni care a atins cel puțin nivelul 5 de Xbox Insider. Acest ring primește actualizări de sistem la scurt timp după cei din Alpha Insider.

  • Alpha / Alpha Skip Ahead – este disponibil doar pe bază de invitație. Toți cei din acest ring primesc cele mai multe update-uri de sistem si înaintea tuturor. Cei din Alpha primesc acces de asemenea și la mai multe jocuri pentru testare. Dezavantajele în acest ring ar fi întâmpinarea zecilor de probleme fie cu sistemul, fie cu anumite aplicații.

HINT: Pentru a avansa în nivel trebuie să acumulezi experiență pe care o câștigi completând chestionare, făcând recenzii, raportând problemele pe care le întâmpini etc.

The following two tabs change content below.
mm

Cristian Savu

mm

Ultimele articole scrise de Cristian Savu (vezi tot)