Ce va anunța Playstation în această seară?

SONY va avea în această seară o prezentare a ceea ce va oferi viitoarea consolă PLAYSTATION 5

Nu se știu foarte multe detalii despre PS5 și din acest motiv există zvonuri că SONY are anumite probleme cu consola, acesta fiind motivul pentru care nu au apărut multe leak-uri legate de design-ul consolei. Sau poate se pricep mai bine decât cei de la MICROSOFT să țină anumite secrete față de fani. Vom vedea.

De asemenea, prețul se pare că va fi de 499$, dacă ar fi să ne luam după anumite zvonuri, deși a apărut chiar un leak cu consola la un preț de 599 lire pe Amazon, dar Amazon a anunțat că acel preț a fost afișat greșit. Bineînțeles, dacă consola va costa 499$ în America, așteptați-vă la 499 lire în UK sau 499 euro în zona Euro, pentru că …habar nu am. Dar această practică este întâlnită în prețul consolelor în aceste regiuni.

În ceea ce privește jocurile, SONY sigur va încerca să impresioneze cu 2-3 titluri la lansare, pentru că acele jocuri vor ajuta consola să câștige lupta cu XBOX. Printre titlurile pe care le putem aștepta la lansare cred că cele mai mari șanse le au GRAN TURISMO, un nou GOD OF WAR, BLOODBORNE 2, DEMON’s SOULS , SPIDER-MAN 2 și se mai aud zvonuri de un nou joc SILENT HILL. Mai ales că RESIDENT EVIL a rupt în ultimii ani cu RE2, așa că aș paria pe un SILENT HILL 2 REMASTERED. Mi-ar plăcea de asemenea să văd TWISTED METAL sau SYPTHON FILTER pe acolo, dar nu cred că SONY va apela la aceste jocuri.

Mă aștept de asemenea să văd un serviciu care va fi un raspuns la celebrul GAME PASS al celor de la XBOX. SONY are PS NOW, dar serviciul oferă acces doar prin STREAMING, iar calitatea video, dar și librăria de jocuri nu este foarte atractiva. Poate chiar va aduce servicii similare din partea anumitor companii ca UBISOFT sau EA ACCESS, pe care i-au refuzat în urma cu aproximativ 6 ani. Big mistake.

O chestie interesantă de care se mai aude pe internet ar fi un sistem de AI care va prelua sesiunea unui gamer care va ieși din joc în timpul unei sesiuni de gaming din diferite motive. A se citi RAGE QUIT sau internet de la TELEKOM. Practic vorbim de un AI care se va comporta ca un BOT ce va lua locul acelui player, pentru a nu strica experiența celorlalți gameri care joacă jocul.

Personal, nu mă aștept la foarte mult de la prezentarea celor de la SONY, deoarece am un feeling că vor încerca să fie mai pragmatici sau cum zice americanu’, ” to play it safe”. Momentan au câștigat această generație și nu vor să vina cu idei inovatoare pentru a nu risca reacții negative din partea fanilor. Atâta timp cât vor veni cu continuări la jocurile lor exclusive de pe PS4 și se vor mai inspira puțin de la NINTENDO sau MICROSOFT, la capitolul la care competiția a stat bine, SONY e gata de noua generație.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)