Cel mai bun joc în 2019 din Game Pass – The Outer Worlds

Cel mai bun joc în 2019 din Game Pass – The Outer Worlds

          GAME PASS a oferit în 2019 o uriașă colecție de jocuri superbe. Practic cu un abonament la Game Pass aveai în fiecare lună noi jocuri, unele introduse chiar la 3 luni de la lansare.

         Pentru premiul de cel mai bun joc din Game Pass în 2019, lupta s-a dat între Gears 5 și The Outer Worlds, aceste titluri fiind disponibile pentru abonații Game Pass încă din prima zi de la lansare. Și deși Gears 5 a fost jocul mai popular, e clar că cel mai bun joc oferit de Game Pass a fost The Outer Worlds.

Gears5vsTheOuterWorlds

         MICROSOFT a anunțat că toate jocurile exclusive ale companiei vor intra din prima zi în Game Pass. Eram obișnuiți sp primim jocuri ca Gears sau Forza, dar The Outer Worlds e mult mai mult decât ne așteptam. Jocul celor de la OBSIDIAN (studiou achiziționat între timp de Microsoft), a venit pe piață în cel mai bun moment pentru studiou. O combinație dintre Fallout și Kotor, The Outer Worlds a fost lansat într-o perioadă în care și BETHESDA și BIOWARE și-au dezamăgit fanii, iar OBSIDIAN, studiou care a lucrat la Fallout New Vegas și Kotor 2, a venit și umplut golul lăsat de companiile de mai sus în ceea ce privește domeniul ACTION-RPG.

        Pe lângă asta, jocul a fost lansat pe PC, XBOX ONE și PS4, însă abonații Game Pass au avut acces la el încă din prima zi. Și să nu uităm că jocul a fost nominalizat la premiul de jocul anului de toate site-urile de specialitate.

XboxGamePass

          Practic, prețul acestui joc în magazine este mai mare decât prețul abonamentului GAME PASS pe 1 an de zile. Astfel de jocuri cresc valoarea acestui abonament și parcă nu iți vine să creezi ce valoare oferă pentru prețul lunar.

         Daca sunteți în căutarea unui joc de jucat în această iarnă, THE OUTER WORLD este recomandarea mea. Este o declarație de dragoste pentru cei care au jucat jocuri ca Fallout, The Elder Scrolls, Star Wars Kotor sau Mass Effect.

        MICROSOFT are aici cel mai bun nou IP și sunt sigur că pe viitor vom vedea un THE OUTER WORLDS 2 care se va lupta cot la cot cu viitorul ELDER SCROLLS 6.

         Care este pentru voi cel mai bun joc din GAME PASS adăugat în 2019 ?

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)