„Cel mai bun Windows pentru jocuri” sosește în octombrie – Windows 11

În urma anunțului oficial pentru Windows 11 în iunie, Microsoft a confirmat astăzi că sistemul de operare va fi disponibil pe 5 octombrie, fiind descris ca „cel mai bun Windows pentru jocuri”.

Compania pare să se aplece cu adevărat și către acest aspect al marketingului, evidențiind astfel „grafica superioară cu Auto HDR” a Windows 11, „timpii de încărcare mai mici cu DirectStorage” și integrarea Xbox Game Pass / xCloud.

 „Windows 11 oferă cel mai bun Windows vreodată pentru jocuri și deblochează întregul potențial al hardware-ului sistemului dvs. cu tehnologii precum DirectX12 Ultimate, DirectStorage și Auto HDR. Cu Xbox Game Pass pentru PC sau Ultimate aveți acces la peste 100 de jocuri de înaltă calitate pe PC pentru a vă juca pe Windows 11 la un preț lunar mic. “

Auto HDR, care adaugă automat îmbunătățiri High Dynamic Range (HDR) la jocurile construite pe DirectX 11 sau o versiune ulterioară (dacă este necesar), va fi inclus în mod implicit cu Windows 11, în timp ce DirectStorage va fi exclusiv pentru Windows 11 pe computer, permițând o performață mărită (NVMe) SSD-urilor să încarce jocurile mai repede, asigurându-vă că puteți „experimenta lumi de joc incredibil de detaliate, redate la viteze fulgerătoare, fără durate mari de încărcare”.

Cea mai bună veste este că Windows 11 va fi disponibil printr-un upgrade gratuit pe computerele cu Windows 10 eligibile. Pentru mai multe detalii despre Windows 11, accesați site-ul oficial Microsoft.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.