Cel mai slab jucator din FIFA 18 nu e fotbalist

Cel mai slab jucator din FIFA 18 nu e fotbalist

         Cel mai mic rating posibil pe care îl poate avea un jucator FIFA 18 este de 46 si exista zece jucatori care au acest rating. Noua dintre acestia, precum Max Wright din Grimsby Town si Leslie Sackey de la Scunthorpe United, sunt sportivi profesionisti. Cel de-al zecelea este Tommy Käßmodel in varsta de 29 de ani care a jucat in adolescenta la academia celor de la Erzgebirge (echipa in liga a doua din Germania). Dupa un timp s-a convins ca nu va putea juca la cel mai inalt nivel si s-a dus la echipa secunda a lui Erzgebirge. Intre timp, acesta a devenit kitman-ul echipei din echipa a doua!

Tommy K

         El a fost inclus ca parte a primei echipe din cauza unei lacune in jurul regulilor de fotbal din Germania. Fiecare echipa germana trebuie sa aiba cel putin patru jucatori care au fost dezvoltati prin intermediul propriei academii, dar Tommy nu a jucat niciun minut in liga a doua. Cei de la EA Sports s-au conformat si l-au inclus pe jucatorul neamt in jocul FIFA 18.

Tommy K
In mod socant, in ciuda faptului ca este unul dintre jucatorii cu cel mai mic nivel din joc, niciunul dintre statisticile sale nu este de fapt cel mai mic din joc – nu este rau pentru un amator. Are chiar doua stele la skill moves si trei stele la weak foot.

Sursa: dailymail.co.uk

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.