Cele mai bune demo-uri gratuite pe care le puteți descărca pe Xbox One / Series X

Există peste 100 de demo-uri gratuite disponibile!

Ideea unui demo gratuit este cu siguranță ceva din trecut în 2021 comparativ cu acum zece sau douăzeci de ani, dar totuși există încă peste 100 de demo-uri gratuite pe care le puteți descărca pe Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S .

Există ceva pentru toată lumea: de la titluri majore AAA la jocuri indie, deci merită cu siguranță să verificați selecția completă dacă sunteți interesat. Pentru a vedea întreaga listă, puteți să vă îndreptați către Microsoft Store de pe web sau să o accesați prin consola Xbox accesând „Home Games” și derulând în jos la „Game Demos”.

Rețineți că aceste demo-uri sunt doar vârful icebergului, deoarece peste 100 de jocuri au și trial. Diferența dintre un demo si un trial pe Xbox este că demo-urile sunt de obicei construite special pentru a oferi porțiuni mici ale unui joc, cum ar fi un nivel specific, în timp ce trial-urile vă oferă acces un timp  limitat la jocul complet.

Fără alte cuvinte, iată câteva dintre cele mai bune demo-uri gratuite pe care le puteți descărca pe Xbox!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.