Cele mai bune jocuri care se vor lansa in 2018

Cele mai bune jocuri care se vor lansa in 2018

          Anul 2018 se apropie repede si cu el vor veni o serie de noi titluri de jocuri video care sunt asteaptate cu nerabdare sa fie jucate. Mai jos sunt prezentate unele dintre cele mai ravnite titluri pe care le consider ca merita cumparate.

Crackdown 3

Programator: Reagent Games
Distribuitor: Microsoft Studios
Platforme: PC, XB1

De la aproape un deceniu dupa lansarea jocului Crackdown 2, Reagent vine cu cea de-a treia transa, Crackdown 3. Jocul video nu are prea multe detalii disponibile, desi stim ca exista un mare accent pe distrugere. Jucatorii vor putea sa distruga practic orice in cadrul jocului video, gratie unei platforme Microsoft de cloud computing cunoscută sub numele de Microsoft Azure.

Sea of Thieves

Programator: Rare
Distribuitor: Microsoft Studios
Platforme: PC, XB1

In Sea of Thieves traiesti experienta de a face parte dintr-un echipaj de pirati care cauta in largu marii comori sau insule de prada si lupta impotriva altor echipaje pentru acestea. Fiecare panza de pe orizont este o echipa de jucatori reali, dar nu cunosti intentiile lor – poate sunt pasnici sau vor doar sa te jefuiasca !
Continutul generat de utilizator este o caracteristica importanta si pentru Sea of Thieves. Jucatorii vor putea sa-si construiasca propriile povesti personalizate utilizand diferitele instrumente in joc.

State of Decay 2

Programator: Undead Labs
Distribuitor: Microsoft Studios
Platforme: PC, XB1
Nu exista prea multe detalii publicate acum pentru State of Decay 2 dar stim ca acest joc video este o continuare a anului 2013 si se va concentra foarte mult pe jocul de cooperare cu pana la alți trei jucători.
In ansamblu, State of Decay 2 este un joc de supravietuire zombie care permite jucatorilor sa aibă propria lor poveste unica. In timp ce lupta cu zombi este un aspect-cheie al lansari acestui joc, jucatorii sunt incurajati sa colaboreze in crearea unei comunitati proprii, capabila sa faca fata cu succes la amenintarea strigoilor.

Far Cry 5

Programator: Ubisoft Montreal
Distribuitor: Ubisoft
Data publicării: 27 februarie 2018
Platforme: PC, PS4, XB1
Cea de-a unsprezecea transa, dar al cincilea titlu principal din cadrul francizei, Far Cry 5, va fi lansat si el in 2018. Actiunea se desfasoara de aceasta data in Statele Unite ale Americii, într-un loc fictiv Hope din Montana.
In cadrul naratiunii, jucatorii Far Cry 5 joaca impotriva lui Joseph Seed, un lider al unui bande care vrea sa ajunga controleze toata regiunea Hope. Pe masura ce mai multi civili nevinovati devin prinsi si fortati sa se supuna conducerii lui Joseph Seed, doar o mana de oameni care fac parte din rezistenta se afla intre Seed si domnia sa.
La fel ca si pana acum, jucatorii se pot astepta ca titlul sa fie oferit ca un shooter first-person intr-un mediu larg si deschis pentru a explora – fie pe jos, fie prin intermediul vehiculelor.

Anthem

Programator: BioWare
Distribuitor: Electronic Arts
Platforme: PC, PS4, XB1
Viitorul joc video Anthem va fi un shooter third-person, asemanator cu franciza jocului video de la BioWare, Mass Effect. Pentru ca jucatorii sa traverseze lumea, va fi nevoie de un costum Exo, care este cunoscut sub numele de Javelins in cadrul jocului. Aceste Javelins vor da jucatorilor noi puteri si abilitati, cum ar fi zborul sau propulsarea lor prin adancurile oceanului.
Pana acum, ceea ce stim despre Anthem este ca jucatorii vor lua rolul unui freelancer care are jobul de a proteja civili, explorand peisajele periculoase din afara zonelor sigure. De asemenea, stim ca jocul va contine cateva elemente multiplayer cooperative, dar nu au existat inca detalii fine despre acest subiect.

Metro Exodus

Programator: 4A Games
Distribuitor: Deep Silver
Platforme: PC, PS4, XB1
Bazandu-se pe romanele lui Dmitry Glukhovsky, dezvoltatorii 4A Games aduc cea de-a treia transa la seria de jocuri video Metro, Metro Exodus. Acest shooter first-person are loc in viitor, dar nu atat de indepartat, 2036, dupa ce Pamantul devastat de razboiul nuclear care a avut loc in ultimele decenii. Daca v-ati bucurat de ultimele transe, Metro Exodus va urma evenimentele din Metro: Last Light.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.