Chivalry 2 Cross-Play Open Beta vine pe Xbox săptămâna viitoare

Chivalry 2 se îndreaptă spre Xbox One și Xbox Series X | S pe 8 iunie, dar pentru cei interesați, un open-beta gratuit cu cross-play este disponibil în perioada 27 mai – 1 iunie.

Jucătorii vor putea obține un prim gust al jocului înainte de lansarea sa oficială, împreună cu posibilitatea de a juca împotriva utilizatorilor de PC și PlayStation. Dacă aveți o viteză de descărcare lentă și doriți să profitați la maxim de versiunea beta, nu vă faceți griji, pre-download-ul va fi live cu o zi mai devreme, pe 26 mai. Este demn de remarcat faptul că, în timp ce versiunea beta este gratuită, un abonament Xbox Live Gold este necesar pentru a testa această versiune.

Jocul a avut anterior mai multe versiuni closed beta, dar de această dată oricine poate testa această versiune. Ca urmare, sunt introduse noi caracteristici, care anterior nu erau văzute în alte versiuni  beta, oferind jucătorilor care au încercat deja jocul un alt stimulent pentru a îl rejuca. Aceasta include hărți noi, un mod de joc gratuit pentru toți, personalizare completă și multe altele.

Simulatorul de război medieval conține o mulțime de conținut în versiunea beta gratuită și ar trebui să vă ofere o indicație bună dacă jocul vă satisface și merită cumpărat. Dacă vă place, atunci nu mai trebuie să așteptați prea mult, deoarece suntem la doar câteva săptămâni de lansarea completă!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.